Ομιλία του Άγγελου Τσιγκρή στη Ναύπακτο για τη σχολική βία και τον εκφοβισμό

Στο πλαίσιο της δράσης κατά του σχολικού εκφοβισμού, το 3οΔημοτικό σχολείο Ναυπάκτου, πραγματοποιεί εκδήλωση την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016 στις 11.30 το πρωί στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα με θέμα, «Σχολική βία και εκφοβισμός, διαστάσεις, αντιμετώπιση και ο ρόλος των νέων τεχνιολογιών».

Ομιλητής θα είναι ο Άγγελος Τσιγκρής, πρώην γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διδάκτωρ εγκληματολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και δικηγόρος Αθηνών (διδάσκει στην Αστυνομική Ακαδημία). Επίσης είναι πολιτευτής της ΝΔ.

Η εκδήλωση με σύνθημα «ανοχή μηδενική στη βία τη σχολική!», γίνεται σε συνεργασία με το 2ο Δημοτικό σχολείο Ναυπάκτου και με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπακτίας.

Στην εκδήλωση θα αναλυθούν οι μορφές εκφοβισμού όπως σωματικός, ηλεκτρονικός, με εκβιασμό-λεκτικός εκφοβισμός, έμμεσος ή κοινωνικός, σεξουαλικός, κ.α.

*Στο μεταξύ στο χώρο του 3ου Δημοτικού σχολείου Ναυπάκτου στις 14 Ιουνίου στις 8 το βράδυ θα γίνει μία εκδήλωση – αφιέρωμα στον σπουδαίο και βραβευμένο ποιητή μας Γιάννη Ρίτσο, από τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης και την μουσικό Αρσινόη Γεωργοπούλου. Θα συμμετάσχουν και μαθητές της Ε’ τάξης με τις δασκάλες τους Κ.Π. Αυγέρου, Κ.Η. Κουτσιμπέλου.