Σπίρτζης: Τα τελευταία 10 χρόνια η Δυτική Ελλάδα ήταν αποκλεισμένη περιοχή και κάποιοι πλούτιζαν»

Τη διαβεβαίωση ότι η Πατρών- Κορίνθου θα ολοκληρωθεί τον Μάρτιο του 2017 έδωσε από την Πάτρα και το 4ο Αναπτυξιακό Συνέδριο της εφημερίδας  «Πελοπόννησος»  έδωσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης. Για την μη ολοκλήρωση του έργου τα τελευταία 10 χρόνια ο κ. Σπίρτζης εξαπέλυσε επίθεση στις προηγούμενες κυβερνήσεις.

«Τα τελευταία 10 χρόνια η Πάτρα και η Δυτική Ελλάδα ήταν αποκλεισμένη περιοχή και κάποιοι πλούτιζαν» σημείωσε ο κ. Σπίρτζης, ενώ όσον αφορά την Πατρών- Πύργου είπε πως το έργο θα ολοκληρωθεί και πως μέσα στο καλοκαίρι θα έχει δημοπρατηθεί το 50%. Επιπλέον ο Υπουργός τόνισε πως οι πολίτες θα πληρώσουν λιγότερα χρήματα για τα μεγάλα αυτά οδικά έργα από ότι θα πλήρωνε με τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

«Όταν παραλάβαμε τα έργα υπήρχε παντού Χάος και Αδιαφάνεια. Τώρα τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα και οι ενέργειες μας είναι στην κατεύθυνση οι πολίτες να γνωρίζουν ότι συμβαίνει στα μεγάλα έργα ανά πάσα ώρα και στιγμή. Γι’ αυτό δημιουργούμε μηχανισμούς προκειμένου να γίνεται ο σωστός έλεγχος» υποστήριξε ο κ. Σπίρτζης.

Τέλος ο Υπουργός,  άφησε και αιχμές για τους Κυριάκο Μητσοτάκη, Άδωνη Γεωργιάδη και Ευάγγελο Βενιζέλο με αφορμή τις επιθέσεις που έχει δεχθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.