Δημοσιεύματα για Ζουμπίρ

Ο ο 24χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός της Πετρολούλ, Αμπντελάχ Ζουμπίρ, πιθανότατα θα αποτελέσει μια ακόμα προσθήκη του Παναιτωλικού, παράλληλα με την αναμονή άφιξης του επιθετικού Τομανέ. Η είδηση για τον Ζουμπίρ ξεκίνησε απ’ τα Ρουμανικά ΜΜΕ και το γεγονός ότι – συγκεκριμένες-  ιστοσελίδες στην Ελλάδα  την υιοθέτησαν δείχνει ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τους κυανοκίτρινους.
Το γεγονός ότι αγωνίζεται στη Ρουμανία, για λογαριασμό της Πετρολούλ με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018, αφήνει την «υποψία» ότι μπορεί να είναι και πρόταση του Ματζουράκη.
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο 24χρονος βρίσκεται  στη λίστα της Λέφσκι Σόφιας  κι ακούγεται ότι έχει πρόταση από τον Παναιτωλικό, ενώ περιμένει και πρόταση από την Αραβία. Ο Ζουμπίρ έχει γεννηθεί στο Λιλ, με Μαροκινή καταγωγή αλλά Γαλλικό διαβατήριο, ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του από την Ίστρ, μεσολαβούντων δύο δανεισμών σε Γκρενόμπλ και Χιμπέρνιαν. Τον περασμένο Ιούνιο  πήγε στην  Πετρολούλ  κι αγωνίζεται τόσο στον άξονα («δεκάρι»)  όσο και στα άκρα,  ως μεσοεπιθετικός.