«Σαφάρι» για… χαφάρες

 Για δύο θέσεις ακόμα αναζητεί ποδοσφαιριστές ο Παναιτωλικός, για επιθετικό χαφ και ακραίο μεσοεπιθετικό κι όπως διαρρέεται αποτελεί στόχο να αποκτηθούν παίκτες με ποιότητα και την ικανότητα να ανεβάσουν επίπεδο όλη την ομάδα. Το κατά πόσο αποτελεί εφικτό στόχο θα φανεί (κυρίως) στο γήπεδο και δεν μπορεί να είναι ανεξάρτητο από το μπάτζετ που θα διατεθεί γι’  αυτούς τους παίκτες.
Ο Εβανζελίστα είναι πολύ κοντά σε  συμφωνία, αφού η απαίτηση  του Παναιτωλικού για άμεση απάντηση φαίνεται να… έπιασε τόπο, ενώ ο Τομανέ θεωρείται «κλεισμένος» και μένουν τα τυπικά.
Έτσι ασκείται πίεση ξανά στον Στέλιο Βασιλείου να αποχωρήσει με «σπάσιμο»  του συμβολαίου και ο ποδοσφαιριστής αναζητά τον επόμενο σταθμό του για να το κάνει. Δεν θα είναι εύκολο να βρει αξιόλογη λόγω της υποτονικής παρουσίας του στον Παναιτωλικό, καθώς το είχε επιχειρήσει και τον Ιανουάριο χωρίς αποτέλεσμα.
Δημοσιεύματα τον φέρουν να έχει κάνει επαφή  με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο Ντάνι Μπεχαράνο  δεν θα επιστρέψει και θα συνεχίσει  δανεικός στο Εκουάδορ, καθώς συμφώνησε με την Μουσούκ Ρούνα χωρίς να  έχει αποφασιστεί αν θα μπει οψιον αγοράς στον δανεισμό του. Όσο για τον Ντιέγκο Μπεχαράνο πολλά θα εξαρτηθούν από τις εμφανίσεις του στο  Κόπα Αμέρικα, με πιθανό το   ενδεχόμενο για επιστροφή εάν δεν βρει ομάδα, ή αν φύγει με μεταγραφή ο Μύγας. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα ήθελαν  να τον πουλήσουν  με μια ικανοποιητική πρόταση, αλλά είναι δύσκολο να υπάρξει τέτοια.
papaioannou