Έλευση Τασούλα στο Αγρίνιο – Πιθανή παρουσία Μητσοτάκη

Η ΝΟΔΕ στοχεύει σε παρουσία του Προέδρου της ΝΔ στην περιοχή στο πλαίσιο των εγκαινίων των νέων γραφείων του κόμματος

Παρουσία του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, επιθυμεί να πραγματοποιήσει τα εγκαίνια των νέων γραφείων του κόμματος στην περιοχή, η τοπική οργάνωση. Σύμφωνα λοιπόν, με όσα ανέφερε στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και στη «Σ» ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Φώτης Τσόλκας.

Σειρά δράσεων και πολιτικών δραστηριοτήτων από την τοπική κομματική οργάνωση

Ο κ. Τσόλκας τόνισε το γεγονός ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, η ΝΔ θα λειτουργεί γραφεία σε κάθε Δήμο του νομού, ενώ πολύ σύντομα θα εγκαινιαστούν τα νέα γραφεία στο Αγρίνιο, για τα οποία έχει ήδη βρεθεί ο σχετικός χώρος. Μάλιστα η λειτουργία γραφείων σε κάθε Δήμο της Αιτωλοακαρνανίας αποτέλεσε μία από τις δεσμεύσεις του τότε υποψηφίου και νυν Προέδρου Φώτη Τσόλκα, γεγονός που λαμβάνει σάρκα και οστά. Ήδη, εκτός από τη Ναύπακτο, γραφεία λειτουργούν στην Αμφιλοχία και ακολουθούν η Βόνιτσα, το Μεσολόγγι και το Αγρίνιο. Στόχος της τοπικής κομματικής οργάνωσης, είναι τα εγκαίνια να διεξαχθούν μέσα σε ένα διήμερο που θα περιλαμβάνει σειρά δράσεων και πολιτικών εκδηλώσεων. Για το λόγο αυτό η ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας θέλοντας να δώσει συμβολικό και ουσιαστικό χαρακτήρα στα εγκαίνια των νέων γραφείων, θα απευθύνει πρόσκληση στον Πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος πολύ σύντομα θα γνωστοποιήσει τις προθέσεις του.

Παρουσία Κ. Τασούλα η συνεδρίαση της νέας Νομαρχιακής Συνέλευσης την άλλη εβδομάδα

Την ίδια ώρα, παρουσία του Βουλευτή Ιωαννίνων της ΝΔ και πρώην Υπουργού Άμυνας Κώστα Τασούλα θα διεξαχθεί η πρώτη συνεδρίαση της νέας ΝΟ.Σ (Νομαρχιακή Συνέλευση) στο Αγρίνιο. κατά την διάρκεια της συνεδρίασης θα αναλυθούν από τον κ. Τασούλα οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις της ΝΔ για την οικονομία, το ασφαλιστικό και το προσφυγικό, ενώ από την πλευρά της η ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας προχωρά αυτό το διάστημα σε καταγραφή των τοπικών προβλημάτων με στόχο την ανάδειξη και επίλυσή τους. Για το λόγο αυτό προγραμματίζονται συναντήσεις με εκπροσώπους τοπικών φορέων της περιοχής, ενώ αναμένεται και η διοργάνωση ημερίδων για σοβαρά ζητήματα της Αιτωλοακαρνανίας.

aggelopoulos