Σήμερα το φιλικό

Το απόγευμα ώρα 19:00 ξεκινά ο φιλικός αγώνας μπάσκετ  ανάμεσα στον Παναιτωλικό και την  Εθνική Ομάδα Κωφών. Θα διεξαχθεί  στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης»  και το οργάνωσε ο Ερασιτέχνης Παναιτωλικός (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ.)  στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.  
Το παιχνίδι ουσιαστικά αποτελεί και την φιέστα της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του συλλόγου, που κατέκτησε την άνοδο και την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ, ενώ η για την Εθνική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης Κωφών θα είναι ένα καλό τεστ στα πλαίσια της προετοιμασίας της ενόψει της συμμετοχής της στο 11ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίριση Κωφών που θα διεξαχθεί από 24/6 έως 02/07 στη Θεσσαλονίκη.
Στην ομάδα του Παναιτωλικού θα απονεμηθεί το κύπελλο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ, ενώ θα βραβευτούν ο Γιάννης Τασιούλης και ο Χρήστος Τασιούλης τόσο για την προσφορά τους στην Εθνική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης Κωφών όσο και για την συνολική τους προσφορά στο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης.
Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ. προσκαλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο του Αγρινίου να παραστεί στον ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ και να στηρίξει τη σημαντική αυτή γιορτή του αθλητισμού, με ελεύθερη είσοδο.