Βίκυ Καγιά: Ποζάρει με μαγιό έναν χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης της

Για την κόρη της μίλησε η Βίκυ Καγιά σε πρόσφατή της συνέντευξη και πόζαρε με μαγιό. Πριν από λίγες μέρες, στις 25 Μαΐου, η Μπιάνκα έσβησε το πρώτο της κεράκι. Πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της;

«Οικογενειακά, με φίλους και μωράκια στο σπίτι μας. Ήταν μια πολύ συγκινητική μέρα, η μικρούλα μας αγκάλιαζε όλους τους καλεσμένους μας, αποδείχτηκε πολύ κοινωνική! Δεν είχαμε ποτέ μέχρι εκείνη την ημέρα τόσο κόσμο στο σπίτι και φοβήθηκα μήπως κουραστεί και ενοχληθεί, αλλά άντεξε μέχρι τελικής πτώσεως. Της είχαμε οργανώσει ένα πολύ όμορφο πάρτι. Η τούρτα της ήταν με ελεφαντάκια, που της αρέσουν πάρα πολύ, σε παστέλ αποχρώσεις, με κυρίαρχο το ροζ. Η μικρή, ενθουσιασμένη, έβαλε το δαχτυλάκι της μέσα στην τούρτα και τη σκάλιζε, μάλιστα άνοιξε μια τρυπούλα. Για πρώτη φορά δοκίμασε σοκολάτα και παραδόξως δεν της άρεσε. Έκανε ένα μορφασμό, γύρισε από την άλλη πλευρά και πήγε να παίξει με τα παιχνίδια της», είπε στο people η ίδια.

Λένε πως τα νήπια μετά τον 1 χρόνο πια αρχίζουν και αφήνουν πίσω το «μωρό»…

«Ναι, έτσι είναι. Είναι μαγικό πράγμα να έχεις παιδί και να το βλέπεις κάθε μήνα να αλλάζει! Η Μπιάνκα έχει αρχίσει να περπατάει, λέει λεξούλες. Είναι πολύ γλυκιά, χαμογελαστή και ήρεμη. Από την άλλη, δεν μας βγήκε καθόλου υπναρού. Μέσα στη νύχτα ξυπνάει ακόμα πολλές φορές».