Το νέο Δ.Σ του Ερυθρού Σταυρού Αγρινίου με τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά πραγματοποίησε το νέο Δ.Σ. του Ερυθρού Σταυρού Αγρινίου, προκειμένου να ενημερώσει για τις δράσεις του, πρωτίστως…

2852731b-0d24-4e50-a029-63f42426ec7c-1024x768

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά πραγματοποίησε το νέο Δ.Σ. του Ερυθρού Σταυρού Αγρινίου, προκειμένου να ενημερώσει για τις δράσεις του, πρωτίστως όμως ζήτησε την ευλογία του για το δύσκολο έργο που έχει να επιτελέσει.
Στις δηλώσεις του ο Σεβασμιότατος τόνισε: «Ομολογώ πως έχω πολύ χαρά σήμερα γιατί έζησα μοναδικές στιγμές αγάπης και πνεύματος θυσίας. Συζήτησα με τα μέλη του τοπικού παραρτήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και τον Πρόεδρο τον κ. Μπόκα και χαίρομαι γιατί στις άχρωμες και αντιπνευματικές ημέρες που ζούμε που απουσιάζει η αγάπη, υπάρχουν άνθρωποι με πνεύμα θυσίας που είναι έτοιμοι να δώσουν τον εαυτό τους στην ειλικρινή διακονία και την προσφορά χωρίς υστεροφημία και υστεροβουλία. Με όλη μας την δύναμη θα στηρίξουμε την προσπάθεια που κάνουν τα μέλη του τοπικού παραρτήματος και θα είμαστε κοντά τους. Παρακαλούμε επίσης ότι χρειαστούν να μας το πουν για να συνεχίσουμε όλοι μαζί. Συγχαίρω το νέο Δ.Σ. του Ερυθρού Σταυρού Αγρινίου, εύχομαι δύναμη στο έργο τους, πλούσια προσφορά και καλή συνεργασία, γιατί τις εποχές που ζούμε είναι ανάγκη να συνενωθούμε πνευματικά και να συνεργαστούμε για να δώσουμε ότι μπορούμε. Ο λαός μας περιμένει και εμείς οφείλουμε να είμαστε κοντά του και όσο μπορούμε θα προσπαθούμε να είμαστε. Ευχαριστώ για την τιμή και την χαρά που μου έκαναν σήμερα τα μέλη του τοπικού παραρτήματος. Πιστεύω πως η συνεργασία μας θα είναι πολύ συγκεκριμένη και θα προσφέρει πολλά με την χάρη του Θεού μας».
Ο Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Αγρινίου Κων/νος Μπόκας τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μας να μας δεχθεί ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς. Η συνάντηση αυτή έγινε για να τον ενημερώσουμε για τις δράσεις και τους σκοπούς του τοπικού παραρτήματος Αγρινίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Συζητήσαμε αρκετές δράσεις για τις οποίες μπορούμε από κοινού να συνεργαστούμε, με πρωταγωνιστή τον άνθρωπο. Σαν Ερυθρός Σταυρός στηριζόμαστε σε γυναίκες και άνδρες της διπλανής πόρτας που έχουν περίσσευμα ψυχής και αγάπης. Είναι χαρά μας που παίρνουμε την ευλογία από τον Σεβασμιότατο και αυτό μας δίνει την δύναμη να ξεκινήσουμε μια δυνατή πορεία κατά την οποία θα είμαστε δίπλα στον συμπολίτη μας και στον συνάνθρωπό μας που είναι αδύναμος».

4f81b03c-854b-4842-aa59-218a895cbb3a-1024x768