Επεισοδιακή σύλληψη 35χρονου στην Εθνική Οδό – Mετέφερε 120 κιλά λαθραίο καπνό – Συνελήφθη και γυναίκα στο Αγρίνιο με 2 κιλά!

Εκατόν είκοσι κιλά λαθραίο καπνό μετέφερε με το αυτοκίνητό του ένας 35χρονος ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ στην περιοχή του Μεσολογγίου.

Το αυτοκίνητο κινούταν στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων με κατεύθυνση προς το Αντίρριο, όταν έπεσε στην αντίληψη των αστυνομικών της τροχαίας Μεσολογγίου, καθώς έκανε επικίνδυνους ελιγμούς και είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Σύμφωνα με το aixmi-news.gr οι αστυνομικοί της τροχαίας ζήτησαν τη συνδρομή των συναδέλφων τους από την Ασφάλεια και έτσι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο στο οποίο βρήκαν το λαθραίο καπνό συσκευασμένο σε πακέτα τους ενός κιλού το καθένα. Ο οδηγός συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ ο καπνός κατασχέθηκε.

Άλλα 2 κιλά λαθραίο καπνό βρήκε η Ασφάλεια Μεσολογγίου

Στο μεταξύ, μια 41χρονη γυναίκα συνελήφθη σήμερα σε χωριό του Αγρινίου για κατοχή λαθραίου καπνού.

Μετά από έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Μεσολογγίου στο σπίτι αξιοποιώντας πληροφορίες βρήκαν 2 κιλά λαθραίο καπνό τον οποίο κατέσχεσαν ενώ συνέλαβαν την 41χρονη η οποία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.