Συμμετοχή στην Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με το Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τους Δήμους Αγρινίου και Ναυπάκτου, τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Μεσολογγίου και την Αιτωλική Αναπτυξιακή Α.Ε., κόντρα στις αντιξοότητες και το αρνητικό κλίμα της εποχής, αποφάσισαν για ακόμη μια φορά να στηρίξουν την επιχειρηματικότητα του τόπου συνδιοργανώνοντας την «Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου» που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 8 Ιουλίου έως τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016 στο χώρο του Λιμανιού Μεσολογγίου.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ & ΤΟΠΙΚΑ στηρίζοντας έμπρακτα τον σημαντικότατο αυτό εκθεσιακό θεσμό, την ανάπτυξη του τόπου μας και τις επιχειρήσεις του Νομού μας θέτοντας ως ΒΑΣΙΚΟ σκοπό της Έκθεσης την ανάδειξη των ποιοτικών πλεονεκτημάτων που προσφέρουν οι τοπικές επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους, τη διεύρυνση των εμπορικών διασυνδέσεων και την καταξίωση τους στη συνείδηση του Αιτωλοακαρνάνα καταναλωτή και όχι μόνο.

Βασικοί στόχοι της έκθεσης είναι :

  1. Η ανάδειξη της ποιότητας και της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων που σχετίζονται με την παραγωγή και με την πώληση παραδοσιακών προϊόντων.
  2. Η ανάδειξη και η προβολή της οικονομικής δραστηριότητας του τόπου μας και όχι μόνο.
  3. Η εξωστρέφεια των προϊόντων σε όλη τη χώρα και σε χώρες του εξωτερικού.
  4. Η τόνωση της αγοράς.
  5. Η αύξηση της τουριστικής κίνησης και η προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.
  6. Η γνωριμία και η επικοινωνία όλων των επιχειρηματιών της Περιφέρειας μας με στόχο την συνέργεια δράσεων και πιθανών clusters.
  7. Να δοθεί η δυνατότητα σε κάθε επισκέπτη επαγγελματία και ιδιώτη να γευτεί από κοντά τα προϊόντα του Νομού, να ενημερωθεί αναλυτικά για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα τους, γνωρίζοντας τους ίδιους τους παραγωγούς και να αισθανθεί μέρος της παράδοσης και του πολιτισμού του τόπου μας.

Κατανοώντας την δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη αγορά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η τιμολογιακή πολιτική θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα. Σας επισυνάπτουμε την αίτηση συμμετοχής στην «Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου» ευελπιστώντας στην άμεση ανταπόκριση και συμμετοχή σας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την Έκθεση, επικοινωνήστε με την κα. Κωνσταντακόπουλου στο 2631025561 & 6972641000 ή στο e-mail: expomes2016@gmail.com.

Για όλους τους ανωτέρους λόγους αλλά και σε μια προσπάθεια τόνωσης της αγοράς, κόντρα στης οικονομικές συγκυρίες της εποχής, θεωρούμε την συμμετοχή όλων των επιχειρήσεων του Νομού απαραίτητη αν όχι επιβεβλημένη.