«Δεκάρι» και Διαρκείας

Η προσπάθειες για να καλυφθούν οι θέσεις του ρόστερ του Παναιτωλικού συνεχίζονται από την ΠΑΕ, έχοντας ήδη το σχετικό πλάνο. Τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονη κινητικότητα για έναν  επιτελικό μέσο κι ενώ παράλληλα  οι ιθύνοντες του Παναιτωλικού επεξεργάζονται το σχέδιο για τα εισιτήρια Διαρκείας της σεζόν 2016-2017.
Οι προσπάθειες για ποδοσφαιριστή που θα είναι επιτελικός, το λεγόμενο «δεκάρι», δεν έχουν να κάνουν τόσο με πρόσωπα καθώς έχουν εντοπιστεί οι υποψήφιοι προς απόκτηση. Ωστόσο κάθε  περίπτωση έχει τα δικά της υπέρ και κατά, σε αγωνιστική αξία, ηλικία, βιογραφικό κτλ και φυσικά υπάρχουν μεγάλες διαφορές στο κασέ τους. Ο συνδυασμός  κόστους κι αναμενόμενης προσφοράς του καθενός,  αποτελεί σημείο ενδελεχούς εξέτασης σε κάθε υποψήφιο παίκτη, ταυτόχρονα με τις προσπάθειες να μειωθούν οι οικονομικές απαιτήσεις. Όλες οι μέχρι τώρα περιπτώσεις αφορούν ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό και σύμφωνα  με μία πληροφορία ο μέσος που θεωρείται ο πιο κατάλληλος δεσμεύεται με συμβόλαιο.
Στο «μέτωπο» των Διαρκείας υπήρξε όλο το προηγούμενο διάστημα διερευνητική τακτική σε φιλάθλους που έχουν καλές σχέσεις με μέλη της Διοίκησης και ήδη έχει αποφασιστεί η τιμολογιακή πολιτική, σχεδόν ολοκληρωτικά. Όπως πληροφορούμαστε από στελέχη της ομάδας υπάρχουν  έτοιμα εναλλακτικά «μοντέλα» με σημαντικές μειώσεις τιμών και συνδυαστικά πακέτα, αλλά η τελική απόφαση θα ληφθεί από δύο άτομα.