Αλλάζει επίπεδο...

Ο Παναιτωλικός κάνει deals με ισχυρούς μάνατζερ στον κόσμο και ανοίγει πόρτες με την Ευρώπη. Ο Γκονσάλβες και οι σχέσεις με την Πορτογαλία. Τις πρώτες…

14d34_1

Ο Παναιτωλικός κάνει deals με ισχυρούς μάνατζερ στον κόσμο και ανοίγει πόρτες με την Ευρώπη. Ο Γκονσάλβες και οι σχέσεις με την Πορτογαλία.

Τις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις πραγματοποίησε ο Παναιτωλικός με τους Αγρινιώτες να αποκτούν τους Πορτογάλους Ρότσα και Ροντρίγκες, αριστερό μπακ και κεντρικό αμυντικό αντίστοιχα. Δύο καλές κινήσεις καθώς μιλάμε για νεαρούς παίκτες με παραστάσεις στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος. Η άλλη είναι ακόμα πιο σημαντική και είναι δεδομένο πως φέρνει περισσότερα χαμόγελα, αν αυτή η συνεργασία που ξεκίνησε τον Ιανουάριο με την έλευση του Κριστιάνο συνεχιστεί. Αναφερόμαστε στο πρόσωπο που είναι ο μάνατζερ και των δύο και που σίγουρα το όνομά του φέρνει αισιοδοξία για ακόμα καλύτερες κινήσεις.

Συγκεκριμένα εκπρόσωπος των Ρότσα, Ροντρίγκες (αλλά και Κριστιάνο όπως αναφέραμε) είναι ο νούμερο 2 Πορτογάλος μάνατζερ Κάρλος Γκονσάλβες, ο οποίος στην χώρα του είναι πίσω μόνο από τον πρώτο στον κόσμο Ζόρζε Μέντες. Ο Γκονσάλβες είναι εκ των ιδρυτών της ProEleven και στην χώρα μας έχει κάνει δουλειές με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Πελάτες του όσον αφορά τους προπονητές είναι οι Βίλας Μπόας, Πάουλο Μπέντο, Μάρκο Σίλβα, Λούκας Αλκαράθ και Μίτσελ Βαν Ντερ Χαγκ. Στην Ελλάδα οι παίκτες που αγωνίζονται και έχουν τον συγκεκριμένο μάνατζερ είναι οι Πάρντο, Ζέκα και Βίτορ. Συνολικά έχει 88 παίκτες με πιο γνωστά ονόματα αυτά των Ρόχο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ρουί Πατρίτσιο (Σπόρτινγκ Λισσαβόνας), Ντανιέλ Καρίτσο (Σεβίλη), Μαουρίτσιο (Λάτσιο), Ελισέου (Μπενφίκα) και πολλά ακόμα.

Στον Παναιτωλικό έχουν σκοπό να ενισχύσουν την ομάδα κοιτώντας ψηλά και θα προσπαθήσουν να το κάνουν αποκτώντας παίκτες που και την διαφορά μπορούν να κάνουν, αλλά και μετά να φέρουν κάποια χρήματα πίσω και γνωριμίες και δουλειές με μεγάλους μάνατζερ σίγουρα βοηθάνε πολύ σε αυτόν τον τομέα.