Δανεικοί πέντε «μικροί»

Στο ρόστερ του Παναιτωλικού βρίσκονται ήδη κάποιοι  νεαροί παίκτες  και οι πέντε από αυτούς δεν φαίνεται να υπολογίζονται άμεσα, οπότε θα δοθούν  δανεικοί με στόχο να αποκομίσουν εμπειρίες και παιγνίδια σε χαμηλότερες Κατηγορίες. Πρόκειται για τους Αθανασόπουλο, Κωνσταντινόπουλο, Ζαρκάδα, Κοντογιάννη, Μήλιο. Είναι μεν  επαγγελματίες αλλά έχουν  παίξει πολύ λίγο όπως   ο Ζαρκάδας (14 λεπτά), και Κωνσταντινόπουλος (7 λεπτά), ενώ οι  Αθανασόπουλος, Κοντογιάννης, δεν αγωνίστηκαν καθόλου και ο Μήλιος που είχε παίει προηγούμενες σεζόν ελάχιστα, την περασμένη είχε δοθεί ξανά δανεικός.

Στον αντίποδα το προπονητικό επιτελείο έχει αξιολογήσει ποδοσφαιριστές  από την ομάδα Κ20 που δρομολογείται η προώθησή τους  και θα παραμείνουν στο ρόστερ – όπως όλα δείχνουν – οι Παπουτσογιαννόπουλος,  Χαντάκιας, Βασιλούδης.

 

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Συνάντηση προπονητών με Παπαχρήστο

Την περασμένη Πέμπτη  πραγματοποιήθηκε η συνάντηση  εκπρόσωπων – επιτροπής των μελών του Δ.Σ του Συνδέσμου Προπονητών Αιτωλοακαρνανίας  με τον πρόεδρο της ΕΠΣΝΑ  Παναγιώτη Παπαχρήστο. Η επιτροπή  αποτελούνταν από τους  Γιωτόπουλο Κων/νο , Κουτρούλη Δημήτριο, Xαιδάκη Σπύρο, Παπασπύρο Γεώργιο και Τούρκα Παναγιώτη και η συνάντηση έγινε στο Μεσολόγγι στα πλαίσια της κοινής  συνεργασίας του  Συνδέσμου Προπονητών και της ΕΠΣΝΑ, όσν αφορά την αναβάθμιση και βελτίωση του ποδοσφαίρου στο νομό μας. Οι ιδέες ήταν πολλές οι οποίες τέθηκαν στο τραπέζι , τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν ήταν τα εξής:

  1. Διοργάνωση επιμορφωτικού σεμιναρίου για το ποδόσφαιρο απ’ τον Σύνδεσμο με την συμμετοχή όλων των φορέων, ΕΠΣΝΑ ,Σύνδεσμο Διαιτητών Αιτ/νιας , παράγοντες σωματείων κ.α στα μέσα Ιουνίου .
  2. Διοργάνωση συνάντησης- ημερίδας από την ΕΠΣΝΑ με την μορφή διαλόγου των εκπροσώπων των σωματείων – παραγόντων του νομού μας με την συμμετοχή του Συνδέσμου Προπονητών και Διαιτητών όσον αφορά  την κατεύθυνση και την λειτουργία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού μας στο μέλλον , μέσα στον μήνα Αύγουστο.
  3. Την συμμετοχή διπλωματούχων προπονητών – παιδαγωγών στα πρωταθλήματα της Α’ κατηγορίας , παιδικών πρωταθλημάτων καθώς και την Β’ κατηγορία ως απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής του σωματείου την επόμενη περίοδο (μάλιστα ο Σύνδεσμος προπονητών δεσμεύτηκε ότι σωματεία που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα πρόσληψης προπονητή, αλλά χωρίς να προβούν σε αμειβόμενες μεταγραφές παιχτών,  θα βοηθηθούν  με την συμμετοχή μέλους του συνδέσμου αφιλοκερδώς για την στελέχωση του σωματείου και για το καλό του ποδοσφαίρου)
  4. Κοινή συμμετοχή ΕΠΣΝΑ και Συνδέσμου Προπονητών σε συνάντηση με Δήμους και άλλους φορείς για την κατασκευή και βελτίωση των ήδη υπαρχόντων γηπέδων του νομού μας.
  5. Μακροπρόθεσμος σχεδιασμός για την απαραίτητη συμμετοχή και αντίστοιχης παιδικής ομάδας για κάθε σωματείο που αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία  και ως υποχρεωτική.
  6. Συνάντηση συνεργασίας Προπονητών Διαιτητών για θέματα αγωνιστικά , κανονισμούς και συμπεριφοράς στον αγωνιστικό χώρο.
  7. Ενιαία διοργάνωση από κοινού γιορτής (χορού) ποδοσφαίρου της ΕΠΣΝΑ , του Συνδέσμου Προπονητών και Διαιτητών κάθε χρόνο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ κ.  Παναγιώτης Παπαχρήστος έδειξε διάθεση για κοινή συνεργασία με τον Σύνδεσμό – όπως αναφέρει η ανακοίνωση-  και δεσμεύτηκε για την επίλυση όλων των θεμάτων από κοινού, για το μέλλον  του ποδοσφαίρου του νομού μας.

Γιώργος Παπαϊωάννου