Με το μυαλό στην Άρτα

Εύκολη αποστολή, κατά τα… φαινόμενα,  έχει σήμερα ο Ναυπακτιακός Αστέρας με φιλοξενούμενη την ομάδα της Ιτέας, η οποία δεν έχει ακόμα βαθμό κι αυτή της Ναυπάκτου έχει τρεις βαθμούς, όσους πήρε την 1η Αγωνιστική στην πόλη της Φωκίδας. Πέρα από το ματς αυτό στο «Παπαχαραλάμπειο»  η προσοχή των πρωταθλητών Αιτωλοακαρνανίας θα είναι παράλληλα στραμμένη στην αναμέτρηση των Κωστακιών και στο ματς της τοπικής Αμβρακίας με τον Τηλυκράτη Λευκάδας, καθώς οι δύο ομάδες έχουν από επτά βαθμούς.

Όπως αναλύσαμε και στο χθεσινό φύλλο ο Ναυπακτιακός μετά τις δύο ήττες από Τηλυκράτη (εντός έδρας) και Αμβρακία (εκτός έδρας) βρίσκεται σε μειονεκτική θέση έναντι των άλλων δύο ομάδων και το αποτέλεσμα στο μεταξύ τους παιγνίδι μπορεί να αποδειχθεί καταλυτικό. Πιθανή νίκη της ομάδας της Λευκάδας είναι ό,τι καλύτερο γι’  αυτή της Ναυπάκτου, διότι θα της επιτρέψει να επιδιώκει δύο νίκες με Ιτέα και Αμβρακία και μια ισοπαλία κόντρα στον Τηλυκράτη, ώστε να πάρει την δεύτερη προνομιούχο θέση της ανόδου στην Γ΄Εθνική.  Με κάθε άλλο αποτέλεσμα στην Άρτα ο Ναυπακτιακός θα χρειάζεται τρεις νίκες στα τρία ματς.

Όσον αφορά το παιγνίδι με την Ιτέα ο Δημήτρης Θεοδοσίου δεν υπολογίζει τον τραυματία Αυγερινό Δημητρακόπουλο, τον οποίο ευελπιστεί να έχει την τελευταία Αγωνιστική, κόντρα στην Αμβρακία. Ο έμπειρος επιθετικός υπέστη κάκωση συνδέσμου στο ματς των Κωστακιών, έγινε η μαγνητική η οποία δεν έδειξε πολύ μεγάλο πρόβλημα, μα δεν θα μπορεί να παίξει ούτε με τον Τηλυκράτη. Επιστρέφει,  στον αντίποδα, ο νεαρός Θανάσης Καμμένος κι επίσης ο Γιώργος Θεοχάρης θα εξασφαλίσει άδεια αυτή τη φορά. Πιθανότατα ο προπονητής του Ναυπακτιακού να ξεκουράσει τον Ανδρέα Καλαβρουζιώτη ενόψει των πιο δύσκολων αγώνων με τις ομάδες της Λευκάδας και της Άρτας.

Ένα ακόμα ζητούμενο που υπάρχει είναι η πιο καθολική συμμετοχή των παικτών στις προπονήσεις. Γνωστό πως όλη τη σεζόν ο Αστέρας είχε πρόβλημα στον τομέα αυτό κι εξακολουθεί να υπάρχει. Μπορεί α έχει βελτιωθεί η εικόνα, ωστόσο είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με Αμβρακία και Τηλυκράτη, σ’ αυτή την καθοριστική περίοδο της Αγωνιστικής περιόδου. Άλλωστε ο  ελλιπής αριθμός προπονήσεων για τους περισσότερους παίκτες κάνει ακόμα πιο δύσκολη την  αποστολή τους στην παρούσα επίπονη διαδικασία των μπαράζ.

 

Ρεβάνς της ισοπαλίας

Ο Τηλυκράτης παρότι ξεκίνησε με εντός  έδρας ισοπαλία κόντρα στην Αμβρακία, συνέχισε με δύο νίκες κι αποτελεί  φαβορί για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Σήμερα  θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο των Κωστακιών με την  ψυχολογία στο ζενίθ μετά τη νίκη στη Ναύπακτο και το 1-5 στην Ιτέα, που πέτυχε με τα γκολ των Δημουλιά (16΄),  Σιδέρη (22΄) Μακρυγιάννη (26΄, 70΄) Γιάννη Γεωργάκη (86΄).  Παράλληλα θέλει τη ρεβάνς για την ισοπαλία στο νησί, με νίκη. Με τον αγώνα αυτό η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά ολοκληρώνει τα τρία συνεχόμενα εκτός έδρας ματς και θα ακολουθήσουν τα άλλα δύο στην Λευκάδα, ενώ αντίθετα για την Αρτινή ομάδα  ολοκληρώνονται  τα τρία συνεχόμενα εντός έδρας ματς και θα ακολουθήσουν τα άλλα δύο σε Ιτέα και Ναύπακτο.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ

 

ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ 4Η 5Η 6Η
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 7 ΑΜΒΡΑΚΙΑ* ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ
ΑΜΒΡΑΚΙΑ 7 ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ* ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ*
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 3 ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ* ΑΜΒΡΑΚΙΑ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ 0 ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ* ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ*

 

Με αστερίσκο τα εκτός  έδρας παιγνίδια

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΜΑΪΟΥ – ΩΡΑ 17:00

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:  ΡΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ)

ΒΟΗΘΟΙ: ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΙΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ)

ΠΥΡΓΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ)

ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ – ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΤΣΙΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ)

ΒΟΗΘΟΙ: ΒΛΑΣΣΗΣ ΘΩΜΑΣ (ΚΕΡΚΥΡΑΣ)

ΓΡΑΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ-ΣΠΥΡΙΔΩΝ (ΚΕΡΚΥΡΑΣ)

 

Γιώργος Παπαϊωάννου