Πέντε κουκουλοφόροι επιτέθηκαν και χτύπησαν υπάλληλο – Ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων

Συναγερμός στην Αστυνομία τόσο της Αχαίας όσο και της Κορινθίας για ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη νέα Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου.

Συγκεκριμένα η ληστεία σημειώθηκε νωρίς τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά και το tempo24.gr, ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πέντε άγνωστοι φορώντας κουκούλες, μπήκε σε βενζινάδικο στο 103 χιλιόμετρο της ΝΕΟ.

Οι τέσσερις εξ αυτών βγήκαν από το αυτοκίνητο και κατευθύνθηκαν προς το γραφείο του πρατηρίου όπου βρίσκονταν δύο υπάλληλοι.

Ο ένας από τους υπαλλήλους βλέποντας τους κουκουλοφόρους κατόρθωσε κι διέφυγε, ενώ ο δεύτερος υπάλληλος δεν πρόλαβε, αφού δύο από τους δράστες με την απειλή όπλων των ακινητοποίησαν τον χτύπησαν και στη συνέχεια λήστεψαν το πρατήριο, παίρνοντας συνολικά 308 ευρώ που βρήκαν στο ταμείο και τα δύο κινητά τηλέφωνα των υπαλλήλων του πρατηρίου.

Ακολούθως μπήκαν στο αυτοκίνητο που τους ανέμενε ο συνεργός τους κι εξαφανίστηκαν.

Εν τω μεταξύ, ο υπάλληλος του πρατηρίου που κατόρθωσε να διαφύγει αντιλαμβανόμενος τους ληστές, ειδοποίησε την αστυνομία η οποία όμως όταν έφτασε είχε γίνει η ληστεία κι εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των ληστών.