Η κυβέρνηση «μαζεύει» τις μειώσεις στα ειδικά μισθολόγια (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης κατέθεσε τροπολογία, η οποία όπως είπε δίνει την δυνατότητα στην κυβέρνηση να καταθέσει ισοδύναμα μέτρα στο «πάγωμα» των ωριμάνσεων στα ειδικά μισθολόγια, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016.

Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη, στην οποία συμμετείχαν οι υπουργοί, Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Εθνικής Άμυνας,Πάνος Καμμένος, Εμπορικής Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας, Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, καθώς επίσης και οι αναπληρωτές υπουργοί Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Xθες,ο πρωθυπουργός σε σύσκεψη που συγκάλεσε ζήτησε από τους υπουργούς να καταθέσουν έως σήμερα προτάσεις ισοδυνάμων μέτρων ανά υπουργείο, έναντι του «παγώματος» των αντίστοιχων ειδικών μισθολογίων.

Χθες, έντονη ήταν η αντίδραση του υπουργού Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, ο οποίος μέσω του Real.gr δήλωσε πως δεν δέχεται άλλες μειώσεις στα μισθολόγια των στρατιωτικών, ενώ προειδοποίησε ότι δεν θα ψηφίσει την τροπολογία.