Σε πολλές κατευθύνσεις

Οι ιθύνοντες του Παναιτωλικού  έχουν ανοικτά μέτωπα  αυτή την περίοδο σε ανανεώσεις των συμβολαίων, αλλά και λύσεις  συμβολαίων παικτών που δεν υπολογίζονται. Παράλληλα υπάρχει δραστηριότητα, σε θεωρητικό προς το παρόν επίπεδο, για μεταγραφικούς στόχους.
Ο Κέβιν αναχώρησε χωρίς  ικανοποιητική πρόταση από τον Παναιτωλικό και υπάρχει απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ  ταυτόχρονα ο  Ισπανός φέρεται να έχει καλύτερες οικονομικές  προτάσεις. Οπότε πρέπει να ανεβλάσει την προσφορά του  ο Παναιτωλικός, αν υπάρχει η βούληση να τον πείσει.
Το συμβόλαιο του Γιώργου Μύγα επιθυμούν να ανανεώσουν πρόωρα στον Παναιτωλικό, σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal».   Η συνεργασία των δύο πλευρών λήγει το 2017 και οι διοικούντες  σκοπεύουν να προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον Αιτωλοακαρνάνα  ποδοσφαιριστή,  του οποίου το όνομα  έχει ακουστεί για τον Παναθηναϊκό κι  άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκ. Ο  Παναιτωλικός  έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον παίκτη, με στόχο να μην πωληθεί το ερχόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα.
Όσο για τον Κόρσιενς  του ζητήθηκε από τον Ιανουάριο να «σπάσει» το συμβόλαιο και να αποχωρήσει, αλλά ήταν αρνητικός κι  επιμένει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του έως το 2017.
papaioannou