Τέλος ο Γεωργούλας από τον ΑΟ Αγρινίου

Μετά το απογευματινό μας ρεπορτάζ για τον ΑΟΑ, ήρθαμε σε επικοινωνία με τον Κώστα Γεωργούλα ,για να μάθουμε τυχόν εξελίξεις. Και τότε έσκασε η βόμβα της αποχώρησης του από τον ΑΟ Αγρινίου. Όπως μας δήλωσε χαρακτηριστικά, του μετέφεραν πως δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν ο κόουτς Μυριούνης και ότι είναι πλέον ελεύθερος να πάει σε άλλη ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Όπως αναφέρει το allsportsagrinio.gr, ο Αγρινιώτης πάουερ φόργουορντ/σέντερ θα τελειώσει άδοξα τη συνεργασία του με τον ΑΟΑ μετά από πολλές επιτυχίες, 2 ανόδους (από Α ΕΣΚΑΒΔΕ σε Γ εθνική και από Γ σε Β εθνική) και σημαντικότατη προσφορά σε όλα τα επίπεδα. Δεν γίνεται επίσης να μην αναφέρουμε πως και φέτος αγωνίστηκε πολλές φορές τραυματίας , βάζοντας την ομάδα πάνω από τον εαυτό του, όμως από ότι φαίνεται δεν στάθηκε αρκετό για να μείνει και τη νέα χρονιά στον ΑΟΑ.

Ο Γεωργούλας πλέον θα εξετάσει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του και τις είχε στην αναμονή μέχρι να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τον ΑΟΑ που ήταν και η προτεραιότητα του.