ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας: «Είμαστε δίπλα στο νέο Διοικητή του νοσοκομείου»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ , μέσω της οποίας δηλώνει πως στηρίζει τον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου Δημήτρη Μιχάλη και παράλληλα ξεκαθαρίζει την θέση της απέναντι στα δημοσιεύατε που μιλάνε για δυσφορία των τοπικών στελεχών του κόμματος για την εν λόγω τοποθέτηση.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Διαβάζουμε κι ακούμε τις τελευταίες μέρες, μετά την ανακοίνωση του ονόματος του νέου διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου κ. Δημήτρη Μιχάλη, τα όσα γράφονται και λέγονται περί «σοκ», «ανησυχίας», «μη ικανοποίησης» κ.λ.π. των τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και μονολογούμε: «τι άλλο θα δούμε;». Σκέψου τι θα ακούγαμε και θα διαβάζαμε, αν ο νέος διοικητής ήταν κάποιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. (Εκεί φυσικά δεν υπάρχει κανείς ικανός και άξιος…). Αξιοκρατία; Ναι, φυσικά, αλλά πάντα θα βρούμε κάτι να έχουμε να λέμε.

Και για να σοβαρευτούμε. Ο πολύπαθος χώρος της υγείας έχει ανάγκη από ανθρώπους άξιους, τίμιους, ικανούς να συγκρουστούν με συμφέροντα, γιατί δυστυχώς πολλά είδαμε και βλέπουμε να αποκαλύπτονται για το μαύρο χρήμα που διακινούνταν στον χώρο της υγείας όλα τα προηγούμενα χρόνια. Πολλές πληγές έχει αφήσει πίσω της η τελευταία εξαετία των μνημονίων και της λιτότητας. Και μόνο η τριπλέτα που πέρασε από τον χώρο, Λοβέρδος- Βορίδης- Γεωργιάδης, αρκεί.

Στον νέο διοικητή ευχόμαστε πρώτα απ΄όλα να έχει «γερό στομάχι» και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του. Είμαστε χαρούμενοι που ένας Αγρινιώτης επιστήμονας επιστρέφει στον τόπο του με διάθεση να παλέψει για τη λύση των προβλημάτων.

Μαζί με όλους τους συμπολίτες μας θα στηρίξουμε κάθε προσπάθεια που θα έχει σαν στόχο την καλυτέρευση της λειτουργίας του νοσοκομείου, τη στελέχωσή του και την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει στον λαό της περιοχής.

Είμαστε δίπλα του».