Νέος Διοικητής ο Αγρινιώτης Δημήτρης Μιχάλης

Το «πλούσιο» βιογραφικό και τα φτωχά παιδικά χρόνια

Έκπληξη… στο νοσοκομείο Αγρινίου

Πλήρης επιβεβαίωση της «Σ» γύρω από το θέμα διορισμού των νέων Διοικητών στα νοσοκομεία της Αιτωλοακαρνανίας. Από την προηγούμενη Τρίτη είχαμε αποκαλύψει στο πλαίσιο αποκλειστικών δηλώσεων του Α΄ Υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ Δημήτρη Κωστακιώτη, ότι κανένα από τα ονόματα που έχουν κυκλοφορήσει δεν σχετίζονται με την πραγματικότητα καθώς πολιτική της Κυβέρνησης είναι να μην υπάρχει καμία πολιτική εμπλοκή στο θέμα για το οποίο τον αποκλειστικό ρόλο και λόγο θα έχει η επιτροπή αξιολόγησης. Μάλιστα όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κωστακιώτης, οι επιλογές της επιτροπής δεν θα σχετίζονται με κομματικά και ιδεολογικά χαρακτηριστικά και θα είναι «καθαρές». Έτσι λοιπόν έγινε στην περίπτωση του Γενικό Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας μετά την χθεσινή ανακοίνωση του νέου Διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου. Ο λόγος για τον 60χρονο Αγρινιώτη γιατρό Δημήτρη Μιχάλη ο οποίος αναλαμβάνει το τιμόνι του πολύπαθου νοσηλευτικού ιδρύματος.

Ο νέος Διοικητής είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στη Γενική Ιατρική και  μετεκπαίδευση στην υπέρταση στο Ερευνητικό Αντιϋπερτασικό Ιατρείο του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην Επείγουσα Προνοσοκομειακή Ιατρική στο ΕΚΑΒ και στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και Δημόσιας Υγείας. Έχει διατελέσει διευθυντής ΕΣΥ στο Κέντρο Υγείας Αλιάρτου και ιδιώτης γιατρός.

Ο Δημήτρης Μιχάλης ήταν το 4ο από τα επτά συνολικά παιδιά της οικογένειας, γιός καπνοπαραγωγών. Φοίτησε στο 2ο και 14ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου και στη συνέχεια στο Γυμνάσιο Αρρένων Αγρινίου. Από πολύ μικρός ωστόσο έφυγε με την οικογένειά του για την Αθήνα όπου ολοκλήρωσε την υποχρεωτική του σχολική εκπαίδευση στο 25ο Λύκειο Αρρένων Αθήνας για να ακολουθήσει στη συνέχεια το όνειρό του, που δεν ήταν άλλο από την ιατρική.

Το βιογραφικό του σε συνάρτηση με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του προμηνύουν ότι πρόκειται για εξαιρετική επιλογή, ενώ ήδη τα πρώτα σχόλια είναι θετικά. Ο κ. Μιχάλης αναμένεται να αναλάβει και επισήμως τα νέα του καθήκοντα το επόμενο δεκαήμερο, χρόνος που απαιτείται για να δημοσιευθεί ο Διορισμός του στο ΦΕΚ

aggelopoulos