Συνελήφθη ο Ανδρέας Μαρτίνης ο πρώην Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Ελλάδας 

Μετά από αίτημα της Εισαγγελίας διαφθοράς για απάτη κατά εξακολούθηση σε βάρος του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν συνελήφθησαν ο Ανδρέας Μαρτίνης και η σύζυγός του.

Το Newsbomb.gr πιστό στη δημοσιογραφική δεοντολογία και στις αποκαλύψεις, εδώ και πάρα πολύ καιρό είχε φέρει στη δημοσιότητα δεκάδες υποθέσεις με τις απάτες στις οποίες εμπλέκεται ο κ. Ανδρέας Μαρτίνης.

AdTech AdΤα οικονομικά όργια στα οποία ενεπλάκη ο κ. Μαρτίνης δεν έχουν προηγούμενο.

Διαβάστε εδώ το μεγάλο φαγοπότι του κ. Μαρτίνη εις… υγείαν του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Η έφοδος των ανδρών της οικονομικής αστυνομίας στο σπίτι του ζεύγους Μαρτίνη μετά το ένταλμα του ανακριτή διαθφοράς Νίκου Τσιρώνη έγινε αργά το βράδυ της Δευτέρας στο σπίτι του ζεύγους στην Κηφισιά.

Και οι δυο οδηγήθηκαν στην Γενική Ασφάλεια, ενώ σήμερα (17/05/2016) αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή.

 

Τα οικονομικά σκάνδαλα στα οποία εμπλέκεται, είναι δεκάδες. Από το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν μέχρι τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό αλλά και το νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Κατασπατάληση χρήματος και ακίνητης περιουσίας.

Είναι γνωστό πλέον ότι η Δικαιοσύνη έχει στα χέρια της ογκωδέστατους φακέλους, αρκετούς για να ξεδιαλύνουν τις απάτες του κ. Μαρτίνη.

Το Newsbomb.gr έχει στη διάθεση των ελληνικών αρχών όλα τα στοιχεία και τα ντοκουμέντα που έχει συλλέξει μετά από έρευνες μηνών για τη δράση του κ. Μαρτίνη αλλά και του «συστήματος» που υπηρέτησε επί σειρά ετών τον εν λόγω κύριο.