Αυτός είναι ο σάτυρος που έριχνε υπνωτικό σε κοριτσάκι και ασελγούσε πάνω του

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του από την Αστυνομία

 

Πρόκειται για τον 52χρονο Μπόθο Ελευθέριο του Ιωάννη, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της αποπλάνησης παιδιού, του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση καθώς και της πορνογραφίας ανηλίκων κατά συνήθεια

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Αστυνομία οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του 52χρονου που έριχνε υπνωτικό στο γάλα ανήλικου κοριτσιού για να ασελγεί πάνω της.

Πρόκειται για τον Μπόθο Ελευθέριο του Ιωάννη, γεννηθέντα το 1964 στη Γερμανία, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της αποπλάνησης παιδιού, του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση καθώς και της πορνογραφίας ανηλίκων κατά συνήθεια.

Ο σάτυρος, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι έμενε πολλές ώρες με το κοριτσάκι λόγω συγγενικών επαφών, έριχνε στο γάλα και τις σοκολάτες της μικρής υπνωτικό και στη συνέχεια εκτόνωνε τα αρρωστημένα του ένστικτά στο παιδικό της κορμάκι.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, από την εξέταση δεν διαπιστώθηκε το παιδί να έχει βιαστεί και έτσι ο 52χρονος ναυτικός προχωρούσε μόνο σε ασελγείς πράξεις στο κοριτσάκι. Οι πληροφορίες λένε ότι και το ίδιο το παιδάκι που πηγαίνει στο δημοτικό, μίλησε και αποκάλυψε στη μητέρα του τα όσα φρικτά βίωνε όταν έμενε μόνο του με τον ανώμαλο μεσήλικα. Η γυναίκα έπαθε σοκ και μάλιστα επειδή ήταν έγκυος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ζήτησε από τους γιατρούς να ενημερώσουν την Αστυνομία για τις καταγγελίες της μικρής.

Από τις καταθέσεις των συγγενών του 52χρονου προέκυψε ότι την περασμένη δεκαετία ο 52χρονος έκανε το ίδιο και σε άλλη συγγενή του που είναι σήμερα ενήλικη και η οποία περιέγραψε στην Αστυνομία τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του.