Τα βρίσκει με Κοντονή η ΕΠΟ, διαφωνία με ΑΕΚ

Συμφωνία ΕΠΟ – Πολιτείας για τους διαιτητές του τελικού του Κυπέλλου, «κόντρα» με την «Ένωση» που δεν θέλει να παίξει Σάββατο με Πανιώνιο.

Η συμφωνία για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που θα ανακοινωθεί το αργότερο το πρωί της Παρασκευής, για διεξαγωγή του την Τρίτη 17 Μαϊου στις 20:30 με βοηθούς από το τιμ του Τάσου Σιδηρόπουλου, φέρεται να έχει έχει έρθει η ΕΠΟ με τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή.

Στις επαφές που είχε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης με τον εκπρόσωπο της FIFA Κωστάκη Κουτσοκούμνη, στο Μεξικό όπου βρίσκονται για το συνέδριο της παγκόσμιας Ομοσπονδίας, φέρεται να αποφασίστηκε ο τελικός να διεξαχθεί με τον Τάσο Σιδηρόπουλο και το τιμ του: τον Δαμιανό Ευθυμιάδη και τον Πολυχρόνη Κωσταρά ή έναν εκ των δύο και έναν από τους Αλεξέα, Πετρόπουλο που είχαν αρχικά οριστεί. Το Sport24.gr σας ενημέρωσε από το απόγευμα για το σενάριο αντικατάστασης ενός εκ των βοηθών που ορίστηκαν πρόσφατα με τον Δαμιανό Ευθυμιάδη από το τιμ του Σιδηρόπουλου.

Η Ομοσπονδία λοιπόν, φέρεται διατεθειμένη να δεχθεί να αλλάξει τους βοηθούς που η ίδια είχε ορίσει προκειμένου να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο που υπάρχει.

Τώρα διαφωνεί η ΑΕΚ

Το «αγκάθι» που υπάρχει πλέον είναι η ΑΕΚ που διαφωνεί να παίξει Σάββατο με τον Πανιώνιο. Δεν μπορεί να αγωνιστεί Κυριακή για τα play off, όπως έχει αρχικά οριστεί και την Τρίτη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην Λίγκα ψάχνουν να βρουν ημερομηνίες για τον αγώνα του Πανιωνίου με την Ένωση, έχοντας «κλειδώσει» τουλάχιστον προς το παρόν ότι ο τελικός θα γίνει. Μάλιστα, αν δεν συναινέσει η ΑΕΚ θα ξεκινήσει άλλο γαϊτανάκι, αφού η ΕΠΟ δεν θα της ορίσει την Παρασκευή διαιτητή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, επικαλούμενοι τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου.

Να υπενθυμίσουμε ότι σε περίπτωση που η ΑΕΚ δεν κατέβει να αγωνιστεί στον τελικό, τότε αυτόματα χάνει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.