Πάτρα: «Έσβησε» για πάντα το χαμόγελο της Δέσποινας Κοσμά – Η νεαρή φοιτήτρια πάλεψε έξι χρόνια αλλά δεν άντεξε

«Έφυγε» από τη ζωή η Πατρινή Δέσποινα Κοσμά. Η νεαρή φοιτήτρια στο τμήμα Νηπιαγωγών της Πάτρας, έδινε σκληρή μάχη εδώ και έξι χρόνια με βαριά ασθένεια όμως δεν τα κατάφερε. Το χαμόγελό της έσβησε για πάντα το μεσημέρι της Πέμπτης, σκορπίζοντας τη θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Όπως αναφέρει το tempo24.gr, η κηδεία της άτυχης κοπέλας θα γίνει αύριο στις 4 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής στο χωριό του Αγίου Βασιλείου Πατρών. Τραγικές φιγούρες οι γονείς της, αλλά και η μικρότερη αδερφή της, η οποία τη Δευτέρα ξεκινά τον δικό της αγώνα για τις Πανελλήνιες εξετάσεις.

«Ένα κρίνο έγινε και η Δεσποινούλα μας, μέλος της εθελοντικής ομάδας «χέρι χέρι»…….
Έφυγε δεν άντεξε άλλο …..6 χρόνια έδινε καθημερινά τον αγώνα της και σήμερα έφυγε για την ουράνια πατρίδα, αφήνοντας πίσω ένα μεγάλο κενό και πόνο…… Όμως όλοι γνωρίζουμε ότι η Δεσποινούλα μας σε λίγο θα συναντήσει Εκείνον, τον Ζωοδότη. Εκείνον που νίκησε τον θάνατον και έδωσε σε όλους μας την ελπίδα, ότι μια μέρα θα είμαστε όλοι μαζί . Θα συναντήσουμε πάλι μια μέρα τους αγαπημένους μας , που έχουμε χάσει……
Καλό ταξίδι Δεσποινούλα, πάντα θα είσαι στην καρδιά μας. Το ιλαρό σου πρόσωπο θα μας φωτίζει», έγραψε η διευθύντρια του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κωφών και Βαρηκόων Αγγελική Νικολοπούλου, ιδρυτικό μέλος της Εθελοντικής Ομάδας «ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ».