"Ύποπτες" ανασκαφές στο Σούλι Πατρών - Συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός - Αναζητούνται ακόμα δυο άτομα

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 10ΗΣ ΜΑΙΟΥ Μια περίεργη υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr,  ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, μετά την σύλληψη 27χρονου Αλβανικής καταγωγής, ο…

ekskafi_tempo24.gr_
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 10ΗΣ ΜΑΙΟΥ

Μια περίεργη υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr,  ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, μετά την σύλληψη 27χρονου Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος εντοπίστηκε να έχει πραγματοποιεί παράνομη ανασκαφή, βραδινές ώρες, σε χώρο στην περιοχή του Παλαιού Σουλίου Πατρών.

Σύμφωνα με πηγές του tempo24.gr, ο συλληφθείς μαζί με δυο ακόμα άτομα - που διαφεύγουν της σύλληψης - το βράδυ της περασμένης Τρίτης, μετέβησαν με αυτοκίνητο στο σημείο και έκαναν εργασίες ανασκαφής. Συγκεκριμένα άνοιξαν τάφρο, μήκους δυο μέτρων, πλάτους ενός μέτρου και βάθους 80 εκατοστών.

Οι κινήσεις του έγιναν αντιληπτές και άμεσα άνδρες της Ασφάλειας, βρέθηκαν στο σημείο, προχωρώντας στη σύλληψη του 27χρονου αλλοδαπού.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και ο Έφορος Αρχαιοτήτων Πάτρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, δήλωσε πως δεν υπάρχει αρχαιολογικός χώρος στην ευρύτερη περιοχή.

Ο συλληφθείς που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανασκαφής χωρίς άδεια, δεν έδωσε πειστικές απαντήσεις στους Αστυνομικούς, καθώς στην ερώτηση γιατί έσκαβαν στο συγκεκριμένο σημείο, φέρεται να απάντησε "απλά σκάβαμε"!!!

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζεται, ενώ ο 27χρονος αλλοδαπός θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πατρών για τα περαιτέρω.