Συγχαρητήρια Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου στο Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου

Η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου απευθύνει τα θερμά της συγχαρητήρια στα μέλη του νέου προεδρείου του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου και τους εύχεται ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην εκπλήρωση του δύσκολου έργου που αναλαμβάνουν.

Δεν θα μπορούσαμε, δε, παρά να εκφράσουμε την ιδιαίτερη χαρά μας για το γεγονός ότι ένα κομμάτι του Συλλόγου μας αποτελεί πλέον ζωτικό κομμάτι του Ομίλου, καθώς ένα εκ των μελών του νεοσυσταθέντος Δ.Σ. και πιο συγκεκριμένα ο Πρόεδρος, κ. Κωνσταντίνος Πασιόπουλος, αποτελεί μέλος της Διοίκησης του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Η έναρξη αυτής της θητείας σηματοδοτεί μια νέα λαμπρή διαδρομή για τον Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου. Είμαστε βέβαιοι πως αντιλαμβάνεστε ότι για μια πόλη όπως η δική μας, με αξιόλογη ναυτική παράδοση, που αποδεικνύει ότι οι δεσμοί της με το υγρό στοιχείο ήταν και είναι ισχυροί, η ανάπτυξη δύναται να έρθει από τη θάλασσα.

Έχοντας, ασφαλώς, να αντιμετωπίσετε αντίξοες οικονομικά συνθήκες, αλλά με δεδομένη την αγάπη σας για τον Όμιλο, είμαστε βέβαιοι ότι θα διοχετεύσετε όλες σας τις δυνάμεις στην αποδοτικότερη λειτουργία του, με δημιουργική παρουσία, διαφάνεια, συλλογικό πνεύμα εργασίας και αποφασιστικότητα στις ενέργειές σας.

Εκφράζουμε τη βεβαιότητα μας ότι από τις διαφορετικές μας σκοπιές θα ατενίσουμε το κοινό μας συμφέρον, το συμφέρον της πόλης μας και των κατοίκων της με το ίδιο, γόνιμο και δημιουργικό βλέμμα. Ευελπιστούμε το έργο σας να συντελέσει στην εν γένει ενδυνάμωση του αθλητισμού της περιοχής, καθώς και στην τουριστική πρόοδό της.

Ο Σύλλογός μας δηλώνει παρών σε οποιαδήποτε συνεργασία και κοινή προσπάθεια για την περαιτέρω ανάπτυξη του ναυταθλητισμού της πόλης μας και δεσμεύεται να σταθεί αρωγός δίπλα σας.

 

Για το Δ.Σ. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

 

Ο ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΣΣΟΒΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ