Επεισόδιο με τα… όλα του στην Πρέβεζα – Επίθεση, χειροδικία, «απόδραση», προσαγωγή, και μια σπασμένη τζαμαρία

Αναστατώθηκε μια ολόκληρη γειτονιά από επεισόδιο που σημειώθηκε σε κεντρικό δρόμο στην Πρέβεζα το απόγευμα της Τετάρτης. Περίοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια και οχήματα σταματούσαν αρκετά μακριά από το περιστατικό μιας και στο σημείο βρέθηκαν περιπολικά και μοτοσικλέτες της Αστυνομίας.

Το περιστατικό τα είχε όλα, επίθεση, χειροδικία, προσαγωγή, «απόδραση», ξανά προσαγωγή και μια τζαμαρία σε κατάστημα να γίνεται κομμάτια. Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψαν στο PamePreveza.gr, άτομα που βρέθηκαν στο σημείο που εκτυλίχθηκε το περιστατικό, άντρας υπό την επήρεια μέθης επιτέθηκε σε γυναίκα που προχωρούσε στον δρόμο μαζί με το παιδί της.

Ο λόγος της επίθεσης φαίνεται πως ήταν, σύμφωνα πάντα με τις περιγραφές, το γεγονός ότι η γυναίκα χειροδίκησε σε βάρος του παιδιού της κάτι που εξόργισε τον άντρα. Το επεισόδιο από τον δρόμο συνεχίστηκε και εντός καταστήματος, στο οποίο μπήκε η γυναίκα για να προφυλαχτεί, μέχρι που έφτασαν περιπολικά της αστυνομίας. Οι αστυνομικοί οδήγησαν τον άντρα στο περιπολικό, πλην όμως και πάντα σύμφωνα με μαρτυρίες, αυτός κατάφερε να εξέλθει.

Στην προσπάθειά τους οι αστυνομικοί να τον ακινητοποιήσουν, κάποιος, άγνωστο ποιος πάνω στον πανικό που επικράτησε, έπεσε πάνω σε τζαμαρία άλλου καταστήματος κάνοντας την κομμάτια. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς από τα θραύσματα των γυαλιών. Ο άντρας, οδηγήθηκε για δεύτερη φορά σε περιπολικό και από εκεί στο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ οι αστυνομικοί έλαβαν και κατάθεση από την γυναίκα.