Το πλάνο ανανεώσεων στον Παναιτωλικό

Τα συμβόλαια των Κούσα, Κουτρομάνου, Μαρκόβσκι και Κέβιν λήγουν και στον Παναιτωλικό υπάρχει πρόθεση για ανανέωση της συνεργασίας τους. Τι παίζει με Μπολίβαρ και Ντάνι Μπεχαράνο.

Μπορεί στον Παναιτωλικό να έχουν «πέσει με τα μούτρα» στη μεταγραφική ενίσχυση, αλλά δεν ξεχνούν και το «μέτωπο» των ανανεώσεων. Από τα συμβόλαια που λήγουν, ξεχωρίζουν αυτά των Κούσα, Κουτρομάνου,Μαρκόβσκι και Κέβιν με τους διοικούντες την ομάδα του Αγρινίου να έχουν πρόθεση να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Βέβαια η έκβαση των ανωτέρω υποθέσεων θα εξαρτηθεί κι από την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού του Παναιτωλικού. Όσον αφορά στον Ντάνι Μπεχαράνο, αυτές τις ημέρες αναμένεται να συζητήσει με τους διοικούντες την Μπολίβαρ, στην οποία αγωνίζεται δανεικός από τον Παναιτωλικό, το ενδεχόμενο άσκησης της ρήτρας αγοράς.

Φιλική νίκη επί του ΑΕ Καραϊσκάκης

Φιλικό αγώνα με την ΑΕ Καραϊσκάκης έδωσε την Τετάρτη ο Παναιτωλικός στην Άρτα και νίκησε με 2-1. Στο 3’ από φάουλ του Πάουλο, ο Μαρκόβσκι με σουτ άνοιξε το σκορ. Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με σουτ του Ευαγγέλου. Στο 30’ από σέντρα του Μύγα, ο Ουάρντα με κεφαλιά έκανε το 1-2.

Στην αρχική ενδεκάδα του Παναιτωλικού αγωνίστηκαν οι: Κριστιάνο, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας, Κλέσιο, Πάουλο, Μάκος, Βασιλούδης, Μουνιός, Ουάρντα, Μαρκόβσκι. Χρησιμοποιήθηκαν ακόμα οι: Κουτρομάνος, Ρουμπουλάκου, Κόρσιενς, Παπάζογλου, Παπουτσογιανόπουλος, Φερέιρα, Βασιλείου, Μαλής, Τασιούλης.

Τα έσοδα του αγώνα διατέθηκαν για την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου ΑμεΑ Αγ. Θεοδώρα Άρτας. Μέλη του Συλλόγου συνόδευσαν τους ποδοσφαιριστές στην είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο και πρόσφεραν στις ομάδες αναμνηστικά δώρα.