Αντίρριο:Κάλυψε με μοκέτα το νεκρό άλογο που άφηνε εκτεθειμένο μαζί με άλλα και χωρίς νερό (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Σε χωράφι στο Αντίρριο, κάτοικος της περιοχής, εντόπισε το άλογο που βλέπετε νεκρό καλυμμένο με μια μοκέτα η οποία ήταν στερεωμένη με πέτρες.

Ο άνθρωπος, που έβλεπε τα συγκεκριμένα ζώα σε διαφορετικά και συνήθως σε δύσβατα σημεία και προσπαθούσε να μεταφέρει εκεί νερό για να ξεδιψάσουν ενημέρωσε την ομάδα «Φιλόζωοι Εθελοντές Ναυπάκτου», καθώς ο άγνωστος ιδιοκτήτης τους τα αφήνει συστηματικά οπουδήποτε, πάντα δεμένα και εκτεθειμένα, χωρίς ίχνος προστασίας από τις καιρικές συνθήκες και χωρίς νερό.

Η Γιώτα Παγκράτη μέλος της ομάδας εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι για το νεκρό ζώο ενημέρωσαν το αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα, το οποίο δεσμεύτηκε να καλέσει τον νομοκτηνίατρο για να εξετάσει το πτώμα. Σύμφωνα με τον άνθρωπο που βρήκε το πτώμα ο άνθρωπος στον οποίο ανήκουν τα τέσσερα ή πέντε άλογα τα περιφέρει σε χωράφια της περιοχής και δεν φροντίζει ποτέ αυτά να έχουν κατάλυμα για να προστατεύονται από το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, έχουν σπανίως ή ποτέ νερό όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ενώ τρέφονται με το χορτάρι.

AntirrioAlogoNekroMoketa-3-150x150

AntirrioAlogoNekroMoketa-11-150x150

AntirrioAlogoNekroMoketa-9-150x150

AntirrioAlogoNekroMoketa-10-150x150

AntirrioAlogoNekroMoketa-5-150x150

AntirrioAlogoNekroMoketa-8-150x150 AntirrioAlogoNekroMoketa-7-150x150