Συμπολιτεία Ξηρομεριτών: «Έκοψαν το ρεύμα στο Δημαρχείο Ξηρομέρου»

Η Δημοτική Παράταξη «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών» εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο Δημαρχείο Ξηρομέρου. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Πληροφορηθήκαμε σήμερα εμβρόντητοι ότι η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο Δημαρχείο του Δήμου Ξηρομέρου καθώς και στα πρώην Δημαρχεία της Αλυζίας και των Φυτειών διότι η δημοτική αρχή δεν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις της. Γνωρίζουμε ότι οι οφειλές προς τη ΔΕΗ ήταν υψηλές, γνωρίζουμε επίσης ότι ο Δήμος είχε κάνει ρύθμιση, γνωρίζουμε ακόμη ότι πρέπει να πληρώνονται οι τρέχοντες λογαριασμοί, όπως γνωρίζουμε ότι έχει ψηφιστεί ένας προϋπολογισμός τον οποίο ο Δήμαρχος τον έχει γραμμένο στα παλιά του τα παπούτσια.
Πρόκειται για τον απόλυτο εξευτελισμό του Δήμου Ξηρομέρου και προσωπικά του Δημάρχου κ. Γαλούνη, ο οποίος την ίδια ώρα που το Δημαρχείο είναι μες στα σκοτάδια σκορπάει δεξιά και αριστερά ανεξέλεγκτα τα χρήματα του Δήμου.
Είναι το μεγαλύτερο από τα μέχρι τώρα κατορθώματα του Δημάρχου, η παρουσίαση ενός Δήμου διαλυμένου με ένα προϋπολογισμό που εκτελείται,με ευθύνη του Δημάρχου, κατά το δοκούν.
Έτσι την ίδια ώρα που σπαταλιέται το δημόσιο χρήμα χωρίς προγραμματισμό, ο Δήμος Ξηρομέρου δέχεται το χειρότερο χτύπημα αξιοπιστίας από συστάσεως του.
Να κόβει η ΔΕΗ το ρεύμα του Δημαρχείου!!!!!
ΑΞΙΟΣ ο μισθός του!!
ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ