Δυτική Ελλάδα: Τον χτύπησαν και τον λήστεψαν παραμονές Πάσχα! Εφιάλτης για Πατρινό που για να ζήσει πουλάει κουλούρια (ΦΩΤΟ)

Πουλάει κουλούρια για να ζήσει, έχει από τα πλέον χαμηλά εισοδήματα, είναι αγωνιστής, μεροκαματιάρης, κι όμως πέρασε «μαύρο» Πάσχα δεχόμενος επίθεση από ρομά στην περιοχή των Βραχνεϊκων! Και ποιος δεν γνωρίζει την δράση συγκεκριμένων ομάδων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή κι έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος όλων!

Ο κ. Αλέξανδρος Παπαδόπουλος επέστρεφε στο σπίτι του έχοντας μαζί του 150 ευρώ. Με αυτά θα έκανε Πάσχα. Ξαφνικά είδε μπροστά του τέσσερα άτομα με άγριες διαθέσεις. Τους παρακάλεσε να τον αφήσουν ήσυχο, όμως εκείνοι είχαν άλλα σχέδια! Αρχισαν να τον χτυπούν, τον πέταξαν στο έδαφος, τον κλωτσούσαν και τελικά του πήραν όσα χρήματα είχε πάνω του. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα… είχαν εξαφανισθεί! Ο κ. Παπαδόπουλος ειδοποίησε την Αστυνομία, περιπολικό έφθασε στο σημείο μετά από 45 λεπτά, όμως ήταν ήδη αργά! Ποιος θα μπορούσε να βρει τους δράστες; Ο πατρινός μεροκαματιάρης πήγε στο σπίτι του… στα κακά του τα χάλια!

Δεν είχε ούτε ένα ευρώ να περάσει τις ημέρες του Πάσχα με την οικογένειά του. Οσο για τους ρομά; Παρέμειναν άφαντοι αν και ο ίδιος τους συνάντησε λίγες ημέρες μετά. Και πάλι ειδοποίησε την Αστυνομία όμως… το περιπολικό έφθασε όταν η «ομάδα» είχε εξαφανισθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  ΠΑΤΡΑ: O μιζαδόρος κύριος «καθηγητής»! Ζητούσε 400.000 για να εγκρίνει τράπεζα δάνειο σε πατρινό επιχειρηματία

Επίθεση σε ταξιτζή!
Πριν καιρό δύο άνδρες Ρομά, πήραν το ταξί από την πλατεία Όλγας με προορισμό τα Βραχνεϊκα. Όταν το ταξί μέσω της παλιάς Εθνικής έφτασε στο ύψος του νεκροταφείου, οι πελάτες του ζήτησαν να κατευθυνθεί στο γήπεδο.
Τότε οι πελάτες μεταμορφώθηκαν σε ληστές. Κατέβασαν με τη βία τον οδηγό από το ταξί, του επιτέθηκαν και του άρπαξαν από το παντελόνι του 350 ευρώ. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Πρόεδρος του Συλλόγου ιδιοκτητών Ταξί Παναγιώτης Σκέντζος είχε δηλώσει πως οι συνάδελφοί του αρνούνται να παραλάβουν πελάτες για το συγκεκριμένο σημείο.

Τα περιστατικά με τους τσακωμούς και τις πέτρες
Η συγκεκριμένη περιοχή έχει γίνει γκέτο. Οι τσακωμοί και τα επεισόδια είναι αλλεπάλληλα, πολλές φορές έχει κληθεί περιπολικό στο σημείο. Παλαιότερα όπως έλεγαν διερχόμενοι από τη νέα εθνική οδό οδηγοί, κάποιοι πετούσαν πέτρες και άλλα αντικείμενα στα αυτοκίνητα.
Όπως μπορεί να αντιληφθεί κάποιος, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο για τα διερχόμενα αυτοκίνητα τα οποία αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες λόγω της εθνικής να δεχθούν τέτοια «επίθεση». Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος, ενώ σύμφωνα με τους διερχόμενους οδηγούς, αυτό δε συμβαίνει για πρώτη φορά.

Αλέξανδρος Παπαδόπουλος- θύμα

Αλέξανδρος Παπαδόπουλος- θύμα

dete.gr