Πάτρα: Έχουν ρημάξει την περιοχή Σκαγιοπούλειο- Απόστολος Παύλος- Παναχαϊκού- 20 περιστατικά το τελευταίο δεκαήμερο, άφαντη η αστυνομία

Διαρρήκτες οι οποίοι σύμφωνα με την αστυνομία είναι είτε Ρουμάνοι είτε Αλβανοί, έχουν ρημάξει την περιοχή γύρω από το Σκαγιοπούλειο, τον Απόστολο Παύλο και την Παναχαϊκού. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr το τελευταίο δεκαήμερο, έχουν σημειωθεί περί τις 20 διαρρήξεις και απόπειρες διαρρήξεων.

Θύμα των επιτηδείων που εισβάλλουν με πολύ… επαγγελματικό τρόπο σε μονοκατοικίες αλλά και διαμερίσματα, έπεσε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής και γνωστός Πατρινός, ο οποίος επιστρέφοντας στο σπίτι του από την Αθήνα, το βρήκε ρημαγμένο, καθώς οι διαρρήκτες, είχαν …σηκώσει από ηλεκτρικές συσκευές, έως κοσμήματα και χρήματα.

Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν ένταση της αστυνόμευσης καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα η περιοχή φαίνεται να έχει στοχοποιηθεί από τους διαρρήκτες, οι οποίοι βρήκαν ευκαιρία να κάνουν ..πάρτι  και λόγω της χαλαρότητας της εορταστικής περιόδου.