Έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου για να… σωθεί ένα γατάκι

Οι Φιλόζωοι εθελοντές της Ναυπάκτου ευχαρίστησαν μέσω facebook  για την κινητοποίηση στην Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου, προκειμένου να σωθεί ένα γατάκι. Για να επιτευχθεί ο στόχος  έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίες, για μία ώρα.

Στο facebook έγραψαν:
«Ευχαριστούμε πολύ το διευθυντή της γέφυρας Ρίου Αντιρρίου που έδωσε εντολή να κλειστούν 2 λωρίδες κυκλοφορίας τουλάχιστον 1 ώρα με απίστευτη κίνηση για τη γέφυρα μέχρι να πιάσουμε το φοβικό γατάκι που βρίσκονταν από χθες στη μια άκρη του δρόμου. Ευχαριστούμε πολύ και τον αντιδήμαρχο Ναυπάκτου κύριο Raptis Giannis για την ειδική παγίδα που μας πρόσφερε με σκοπό να το πιάσουμε. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε τόσο ευαίσθητους και σημαντικούς ανθρώπους να στηρίζουν το φιλοζωικό μας έργο.

Κανείς δεν ξέρει πως βρέθηκε το φοβικό γατάκι στην άκρη του δρόμου. Πολλοί το είδαν από χθες και προσπάθησαν να το απομακρύνουν μα κάθε φορά που πλησίαζαν αυτό έμπαινε στο κενό του δρόμου που είναι να φεύγουν τα βρόχινα νερά. Μέσα σε αυτό το κενό υπάρχουν μεγάλες τρύπες που οδηγούν το νερό στη θάλασσα. Θέμα χρόνου ήταν να βρεθεί και το γατάκι εκεί. Δεν πιστεύουμε στο πόσο καλά πήγαν όλα και τώρα βρίσκεται ασφαλές σε σπίτι εθελόντριας. Μόλις εξημερωθεί θα είναι διαθέσιμο για υιοθεσία. Μακάρι κι άλλα αδεσποτάκια να έχουν τύχη του. Προχωράμε μπροστά και μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!