Προπονητής έβαλε αλλαγή 14χρονο ποδοσφαιριστή με… πατερίτσες!

Μια απίστευτη κίνησε έκανε Έλληνας προπονητής σε αγώνα μικρών ηλικιών στη Ρόδο. Ο Πέτρος Ζουρούδης, τεχνικός της ομάδας Ιπποτών Ρόδου στο παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα ΑΕΡΑ πέρασε ως αλλαγή τον 14χρονο Μίλτο Σωτηρίου.

Που είναι το συγκλονιστικό στην υπόθεση αυτή; Ο μικρός, αρχηγός της ομάδας, τραυματίστηκε πριν μήνες στο πόδι σε τροχαίο ατύχημα και υποβλήθηκε σε πολλές επεμβάσεις, με αποτέλεσμα ακόμη να στηρίζεται από πατερίτσες. Αυτό δεν εμπόδισε τον προπονητή του όμως να τον «ρίξει» στον αγώνα.

Με αυτή την ενέργεια ο προπονητής έδειξε στον 14χρονο ποδοσφαιριστή του ότι τον στηρίζει και τον περιμένει δυνατό να επιστρέψει στη δράση

Ο μικρός γνώρισε την αποθέωση, αποσπώντας το χειροκρότημα, από όσους παρακολουθούσαν το παιχνίδι από κοντά. Μετά τον αγώνα ο κ. Ζουρούδης έγραψε στο Facebook:

«Αυτό είναι το δικό μου ποδόσφαιρο. Να βάζεις στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς τον αρχηγό της ομάδας, έτσι όπως το άφησε το παιδί ένα ατύχημα και δεν του επέτρεψε να παίξει καθόλου φέτος. Το ευχαριστώ του, η μεγαλύτερη χαρά μου».Σε μια κίνηση, η οποία σκόρπισε συγκίνηση προχώρησε ο προπονητής μιας ομάδας στη Ρόδο. Χρησιμοποίησε ως αλλαγή για ένα λεπτό, τον 14χρονο αρχηγό του, ο οποίος πέρασε στο γήπεδο με τις πατερίτσες αφού ακόμη αναρρώνει από ένα σοβαρό τροχαίο που είχε μαζί με τον πατέρα του.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού