Αγρίνιο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της εορτής του Αγίου Χριστοφόρου

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακήνηλη η οποία ενημερώνει τους κατοίκους και τους οδηγούς για τις κυκλοφοριακές ρυθμήσεις που θα γίνουν ανήμερα της γιορτής του Αγίου και πολυούχου

Α  Π  Ο  Φ  Α  Σ  Ι  Ζ  Ο  Υ  Μ  Ε

ΑΡΘΡΟ (1)

Τις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Δευτέρα 9/5/2016, Ημέρα εορτασμού του Πολιούχου της πόλης του Αγρινίου:

Την απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων, από ώρα 14.00΄ μέχρι 21.00΄ώρα , καθώς και  την σταδιακή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από ώρα 19.00΄ μέχρι την 21.00΄ ώρα , στις  ενταύθα οδούς: Αγίου Χριστοφόρου –  Δημοτσελίου – Παπαστράτου – Πλατεία Δημοκρατίας – Μπαϊμπά – Κακαβιάς – Ι. Σταϊκου – Υψηλάντη – Αγίου Χριστοφόρου – Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου,  προκειμένου στο δρομολόγιο αυτό , να γίνει με ασφάλεια η λιτάνευση της Ιεράς εικόνας και των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Χριστοφόρου.

Η οδική κυκλοφορία στα ανωτέρω σημεία, θα διεξάγεται με εκτροπή των οχημάτων μέσω παρακαμπτηρίων οδών.

Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

ΑΡΘΡΟ (2)

Τα χρονικά διαστήματα , των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

ΑΡΘΡΟ (3)

Έναρξη ισχύος της παρούσης  την 9/5/2016  και ώρα 14.00΄   .

ΑΡΘΡΟ (4)

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας»

Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.