ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΕλεύθεροι ο γονείς της μικρής Μαρίας! Στο Παίδων το μικρό κορίτσι (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ -ΦΩΤΟ)

Ελεύθεροι ο γονείς της μικρής Μαρίας! Στο Παίδων το μικρό κορίτσι (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ -ΦΩΤΟ)

Ελεύθεροι ο γονείς της μικρής Μαρίας! Στο Παίδων το μικρό κορίτσι (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ -ΦΩΤΟ)

– Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά από πολλές ώρες ταλαιπωρίας οι γονείς της μικρής Μαρίας
– Οδηγήθηκαν σήμερα στο Αυτόφωρο και ζήτησαν και πήραν αναβολή λόγω της αποχής των δικηγόρων
– “Όλα καλά”, είπε βγαίνοντας από το δικαστήριο ο πατέρας του μικρού παιδιού
– Τι απάντησε στο ερώτημα του newsit.gr αν οι δικαστές εξάντλησαν την αυστηρότητά τους

Λίγα λεπτά πριν τις 4 το απόγευμα αφέθηκαν ελεύθεροι οι γονείς της μικρής Μαρίας αφού ζήτησαν και πήραν αναβολή και έτσι η δίκη τους λόγω της αποχής των δικηγόρων θα γίνει στις 6 Μαϊου. Βγαίνοντας από τα δικαστήρια ο πατέρας της μικρής δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις και είπε ένα απλό “ολα καλά” στους δημοσιογράφους.

Ο παππούς της μικρής κατηγορεί τους αστυνομικούς για τη στάση τους και επιμένει ότι το παιδί υπήρξε θύμα απαγωγής, πιθανότατα από άτομο που είχε προηγούμενα με τον ίδιο ή τον γιο του. “Το παιδί το πήρε χέρι και μακάρι με τη μέθοδο του DNA να βρουν ίχνη και να τους ανακαλύψουν” λέει ο παππούς της μικρής Μαρίας.

“Πιστεύω ότι είναι κάποιος άνθρωπος που θεωρεί ότι είτε εγώ, είτε ο γιος μου του έχουμε κάνει κακό”, λέει ο παππούς της μικρής και δηλώνει στους δημοσιογράφους πως η μικρή Μαρία του είπε πως την πλησίασε ένας άνδρας, την πήρε αγκαλιά και της είπε πως θα την πάει στη μητέρα της. Μάλιστα όπως τονίζει ο ίδιος ρώτησε την μικρή εάν το πρωί ήπιε γάλα και εκείνη όπως ισχυρίζεται του απάντησε πως της έδωσαν γάλα. Ωστόσο όπως τονίζει η μικρή δεν μπορούσε να δώσει πληροφορίες για του που την πήγαν.

Οι αστυνομικοί ωστόσο θεωρούν ότι οι γονείς έχουν την ευθύνη για την εξαφάνιση του κοριτσιού. Η μικρή Μαρία είναι χαρακτηριστικό ότι επανέλαβε πολλές φορές τη φράση “εσύ με άφησες στο δάσος” στη μητέρα της. Η στάση αυτή του μικρού κοριτσιού σε συνδυασμό με το ψυχολογικό προφίλ της μητέρας, αλλά και ένα μάλλον βίαιο περιβάλλον στο οποίο θεωρούν ότι ζούσε τους κάνει να στρέφουν την έρευνα στις κινήσεις των γονιών.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr