Δυτική Ελλάδα: Τράπεζα ζητάει από ζευγάρι 550 ευρώ το μήνα δόση δανείου! Και το ζευγάρι παίρνει συνολικά 690 ευρώ!

Απίστευτα παιχνίδια στις πλάτες δανειοληπτών από την περιοχή, παίζουν οι τράπεζες με μοχλό πίεσης τον χαρακτηρισμό τους ή μη, ως συνεργαζόμενους.
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν δανειολήπτες από την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, στελέχη των τραπεζών με «όπλο» τον χαρακτηρισμό τους ,απαιτούν από δανειολήπτες, ως προς τη μηνιαία δόση για την εξόφληση δανείου, ποσά τα οποία αδυνατούν να δώσουν ή αν τα δώσουν θα υπογράφουν την πολύμηνη καταδίκη τους σε πείνα.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση ζευγαριού πατρινών, το οποίο πήγε σε τράπεζα προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο ρύθμισης των δόσεων του δανείου. Εκεί έκπληκτοι άκουσαν τον διαπιστευμένο υπάλληλο της τράπεζας, να τους κάνει γνωστό, πως για το δάνειο που έχει πάρει ο άντρας θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 550 ευρώ με το μηνιαίο εισόδημα του να ανέρχεται στα 690.00 ευρώ!!!.
Στο ερώτημα του ζευγαριού και με τι θα ζούμε η απάντηση ήταν καθαρά υπηρεσιακή.
Σε άλλη περίπτωση, ζευγάρι, με τον άντρα και τη γυναίκα να έχουν από 700 ευρώ μηνιαίο εισόδημα, προσπάθησε να ρυθμίσει τα δάνεια που είχε πάρει ( ένα ο άντρας και ένα η γυναίκα), αλλά έφυγε κακήν κακώς από το τραπεζικό υποκατάστημα, όταν άκουσαν τον …αρμόδιο υπάλληλο να τους κάνει γνωστό, πώς ο καθένας έπρεπε να καταβάλει δόση 550 και 590 ευρώ το μήνα αντίστοιχα!!!

dete.gr