10 ονόματα παικτών που δεν θα έδινες ΠΟΤΕ στο παιδί σου (ΦΩΤΟ)

Ένας οπαδός της Λέστερ, ο Άσλεϊ Μάριοτ, προσπαθεί να μαζέψει περίπου 5.000 υπογραφές προκειμένου να κάνει την… τρέλα του πραγματικότητα. Να δώσει στην κόρη του – που θα γεννηθεί σύντομα – το όνομα του αγαπημένου του παίκτη. Θέλει να την πει Βάρντι…

Η γυναίκα του πάντως που είναι φανατική Τότεναμ, του είπε πως θα του κάνει το χατίρι ΜΟΝΟ αν μαζέψει 5.000 ηλεκτρονικές υπογραφές.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι παίκτες εκεί έξω, που κανένας Έλληνας οπαδός δεν θα έλεγε το παιδί του έτσι, γιατί θα υπήρχε πολύ μα πολύ «κράξιμο» και δούλεμα στο σχολείο, από το προ νήπιο μέχρι και την τελετή αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο.

Διότι τα ονόματα που θα δείτε παρακάτω, ηχούν περίεργα και κυρίως πολύ… πικάντικα στα αυτιά του Έλληνα και πιστέψτε μας, αν έπαιζαν ΟΛΟΙ στην ίδια ομάδα, δεν θα μπορούσε να υπάρξει σπορτκάστερ που να μην πεθάνει από το γέλιο.

Επίσης είναι ευλογία για τους ίδιους που δεν ήρθαν να παίξουν στην Ελλάδα σε κάποια περίοδο της καριέρας τους, γιατί θα ήταν οι «αγαπημένοι» της αντίπαλης και προφανώς ευφάνταστης εξέδρας.

10. Αλέσιο Τομπέζι

inner

9. Γκουστάβο Μουνούα

inner

8. Τόμας Γκαμιέτε

inner

7. Νούνο Καπούτσο

inner

6. Γκαμπριέλε Πούτσιο

inner

5. Ζμπούτσαμ

inner

4. Αντόν Πουτσίλα

inner

3. Βέλι Κάβλακ

inner

2. Πέδρο Μουνίτις

inner

1. Χόρχε Μαρτίνεθ Μαλάκα

inner