Συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι για κροτίδες στη Δυτική Ελλάδα

Συνελήφθησαν ακόμη τέσσερις ημεδαποί σε περιοχές της Ηλείας και της Αχαΐας Κατασχέθηκαν περισσότερα από (2.500) πυροτεχνικά είδη   Συνεχίζονται, με αμειωτη ένταση, οι αστυνομικοί έλεγχοι…

IMG_4458

Συνελήφθησαν ακόμη τέσσερις ημεδαποί σε περιοχές της Ηλείας και της Αχαΐας

Κατασχέθηκαν περισσότερα από (2.500) πυροτεχνικά είδη

 

Συνεχίζονται, με αμειωτη ένταση, οι αστυνομικοί έλεγχοι για την διακίνηση κροτίδων και πυροτεχνικών ειδών, στη Δυτική Ελλάδα.

Ειδικότερα, χθες (26-4-2016) σε τρείς διαφορετικές περιπτώσεις, συνελήφθησαν σε Ηλεία και Αχαΐα, τέσσερις  ημεδαποί άνδρες ηλικίας 68,  61,41 και 32 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφίες για παράβαση της νομοθεσίας για φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα.

Πιο συγκεκριμένα:

 

  • Χθες, το πρωί, στο Χάβαρι Αμαλιάδας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 68χρονος ημεδαπός διότι διέθετε προς πώληση σε κατάστημα που λειτουργούσε (481) παιδικά αθύρματα.
  • Χθες, το απόγευμα, συνελήφθη στα Σαβάλια Αμαλιάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, ένας 41χρονος ημεδαπός, οποίος κατείχε (1.368) κροτίδες στην οικία του.
  • Χθες, το βράδυ, στα Βραχνέικα Αχαΐας, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 61 και 32 ετών, οι οποίοι κατείχαν από κοινού και μετέφεραν με αυτοκίνητο (750) κροτίδες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές, ενώ οι κροτίδες και τα παιδικά αθύρματα κατασχέθηκαν και θα καταστραφούν.