Πάτρα: Οι αλλοδαποί τσακώθηκαν, ο ένας έπεσε στον ακάλυπτο και τραυματίστηκε και ο άλλος «σκάλωσε» σε μπαλκόνι-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΟΥΚΕΒΙΛ

Πανικός προκλήθηκε τη νύχτα της Κυριακής των Βαΐων στην οδό Πουκεβίλ.

Αλλοδαποί που διέμεναν σε ακατοίκητο οίκημα-στο τμήμα του δρόμου (μεταξύ της Κορίνθου και της Κανακάρη) διαπλίκίστηκαν για άγνωστους λόγους.

Η ένταση ανάμεσά τους έγινε μεγαλύτερη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr φέρεται να προέκυψαν ζητήματα που αφορούσαν σε κλοπιμαία.

Στη διάρκεια της έντασης, δύο από τους συμμετέχοντες στον καυγά επιχείρησαν να διαφύγουν, με αποτέλεσμα ο ένας να πέσει από ύψος και να τραυματιστεί, ενώ ο άλλος να βρει καταφύγιο σε μπαλκόνι διπλανής πολυκατοικίας, στην οποία δεν υπήρχαν εκείνη την ώρα ένοικοι.

Ο τραυματίας διακομίστηκε στο Νοσοκομείο, ενώ ο άλλος αλλοδαπός στη θέα των αστυνομικών που έφθασαν στην περιοχή καθηλώθηκε στο μπαλκόνι και περίμενε βοήθεια για να τον κατεβάσουν.

Λόγω του οτι ο δρόμος είναι στενός, δεν κατέστη εφικτό να προσεγγίσει κλιμακοφόρο της Πυροσβεστικής με αποτέλεσμα να προσέλθουν πυροσβέστες με σκάλα και να κατεβάσουν τον αλλοδαπό, ο οποίςο οδηγήθηκε στην Ασφάλεια.

Πριν το περιστατικό από την ίδια περιοχή είχαν προσαχθεί ακόμη δύο αλλοδαποί που φέρεται να εμπλέκονται στο περιστατικό, ενώ έξω από το ακατοίκητο σπίτι, βρέθηκε και μία κλεμμένη μοτοσικλέτα

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ