Σε λειτουργία ένα μεγάλο έργο, ο βιολογικός της Παλαίρου! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ένα ένα τα πράγματα στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας μπαίνουν στην σειρά τους.
Την Παρασκευή 22/4/2016 μπήκε κανονικά σε λειτουργία ο βιολογικός της Παλαίρου που βρίσκεται κοντά στην περιοχή ποταμάκι και πριν λίγους μήνες είχε γίνει η σύνδεση προέκταση των σωλήνων στην Θάλασσα.
Στις 21/4/2016 έγινε σύσκεψη μεταξύ του Αντιδημάρχου Ακτίου- Βόνιτσας του Νίκου Τσακάλη, του τοπικού συμβούλου Τσαντιώτη Θανάση, του Τεχνικού της εταιρείας των τεχνικών υδραυλικών του Δήμου και όλων των ελευθέρων επαγγελματιών από την Πάλαιρο, στις εγκαταστάσεις του βιολογικού.
Εκεί έγινε η ενημέρωση πως θα ξεκινήσει την λειτουργία του ο βιολογικός της Παλαίρου και πως θα γίνεται η σύνδεση σε κάθε σπίτι με τις κατάλληλες προδιαγραφές και τον κανονισμό που υπάρχει. Την ενημέρωση έκανε ο τεχνικός της εταιρίας του βιολογικού.
Η λειτουργία του Βιολογικού άρχισε την επόμενη μέρα στις 22/4/2016 όπου και άρχισαν οι συνδέσεις σε σπίτια. Όταν γίνεται κάθε σύνδεση πρέπει να έχει την υπογραφή του υδραυλικού έτσι ώστε να τηρεί τους όρους και τον κανονισμό.
Για να λειτουργήσει σωστά ο Βιολογικός είπε ο υπεύθυνος της εταιρίας πρέπει οι συνδέσεις να γίνουν σύμφωνα με την ενημέρωση που έδωσε, να πληροί τους κανονισμούς και σύμφωνα με τις προδιαγραφές. Οι Αιτήσεις των κατοίκων ξεκίνησαν.
Να λοιπόν και ένα ακόμη μεγάλο έργο στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας το οποίο κατόρθωσε η σημερινή Δημοτική Αρχή να ξεμπλοκάρει την χρηματοδότηση του παρά τα προβλήματα της οικονομικής κρίσης  να ολοκληρωθεί και να το θέσει σε λειτουργία.
katounanews.gr