Στη "Διέξοδο" ο πιστός της φίλος Προκόπης Παυλόπουλος

Στην ιστορικό μουσείο της "Διεξόδου" βρέθηκε για άλλη μια φορά σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Αμέσως μετά το επίσημο γεύμα ο Πρόεδρος θέλησε…

1f54b21058954599226d4ca78518ba56_L

Στην ιστορικό μουσείο της "Διεξόδου" βρέθηκε για άλλη μια φορά σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Αμέσως μετά το επίσημο γεύμα ο Πρόεδρος θέλησε να δει την πρόοδο του Μουσείου και τις νέες προσπάθειες του κ. Κορδόση και των συνεργατών του ενώ ήταν και μια ευκαιρία για να θαυμάσει την μοναδική έκθεση του Γ. Ψυχοπαίδη.

Μόλις έφθασε τον υποδέχθηκε και τον καλωσόρισε ο Νίκος Κορδόσης και αμέσως μετά του σύστησε τους συνεργάτες του που είναι συνεπίκουροι σ’ αυτό το μοναδικό κύτταρο πολιτισμού. Ακολούθως έγινε ξενάγηση στους χώρους του ισογείου από τον ιδρυτή της Διεξόδου και στη συνέχεια στον πάνω όροφο τον ξενάγησε στην έκθεσή του ο κ. Ψυχοπαίδης.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ανέμενε όμως και μια τιμή, καθώς ανακηρύχθηκε επίτιμος Πρόεδρος του Κέντρου και του δόθηκαν εκλεκτά αναμνηστικά δώρα. Αφού ευχαρίστησε και εξήρε για άλλη μια φορά όσους είναι υπεύθυνοι γι’ αυτήν την μεγάλη δραστηριότητα, στη συνέχεια έγραψε στο βιβλίο ευχών.

Τον κ. Παυλόπουλο, φίλο εδώ και πολλά χρόνια του κ. Κορδόση και της «Διεξόδου» συνόδευαν ο δήμαρχος Μεσολογγίου Ν. Καραπάνος, ο υπουργός Π. Κουρουμπλής κ.α.

aixminews.gr