Π.Κουρουπλής: 200.000 ευρώ για το Αιτωλικό! (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

Την έγκριση 200.000 ευρώ από την ΣΑΕΠ του υπουργείου Εσωτερικών για το Αιτωλικό ανακοίνωσε πριν λίγο ο δήμαρχος Μεσολογγίου Ν. Καραπάνος, παρουσία του υπουργού Πάνου Κουρουμπλή.

Σε αποκλειστική δήλωση στην ΑΙΧΜΗ ο κ. Καραπάνος γνωστοποίησε ότι εγκρίθηκε το παραπάνω ποσό για την αποκατάσταση προβλημάτων στη Νίδοβα που έχουν προκαλέσει μια μεγάλη επιβάρυνση και μια άσχημη εικόνα στη λιμνοθάλασσα Αιτωλικού. «Εγκρίθηκε το ποσό και περιμένουμε τις επόμενες μέρες και την απόφαση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως τον υπουργό για ότι κάνει για το Μεσολόγγι, είναι απ’ αυτούς που ακούν, αφουγκράζονται και βοηθάνε», σημείωσε ο δήμαρχος.

«Ο υπουργός για ότι δεσμεύεται είναι νόμος. Το Μεσολόγγι όσο και αν δικαιούται να λέει ότι η Πολιτεία κατά καιρούς το έχει ξεχάσει, δεν παύει να είναι στην καρδιά μας. Οφείλουμε όσο μπορούμε να αποδεικνύουμε ότι το νοιαζόμαστε. Πιστεύω ότι με το δήμαρχο θα πρέπει να τολμήσουμε μια μεγάλη υπέρβαση. Να καταστήσουμε το Μεσολόγγι ένα παγκόσμιο φόρουμ της Ελευθερίας. Αν το μπορούμε θα το αποδείξουμε εν τοις πράγμασι», είπε από την δική του πλευρά ο κ. Κουρουμπλής.

aixminews.gr