Αναβλήθηκε η δίκη με κατηγορούμενους 7 αντιεξουσιαστές

Είχαν επιτεθεί και είχαν τραυματίσει αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ το 2013

Αναβλήθηκε η δίκη με κατηγορούμενους 7 αντιεξουσιαστές  

Η εκδίκαση της υπόθεσης ορίστηκε στις 27 Οκτωβρίου – Αυξημένα μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου 

 

 

Αναβλήθηκε λόγω της αποχής των δικηγόρων, η προγραμματισμένη για χθες δίκη των επτά κατηγορούμενων που προέρχονται από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, για την επίθεση εναντίον αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ το 2013 στην Πλατεία Δημοκρατίας.

Από την επίθεση είχαν τραυματιστεί τρείς αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι είχαν υποβάλει μήνυση εναντίον τους. Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί πρωτόδικα χθες ωστόσο αναβλήθηκε για τις 27 Οκτωβρίου εξαιτίας της αποχής των δικηγόρων. Η τοπική αστυνομία από την πλευρά της, είχε λάβει αυξημένα μέτρα ασφάλειας τόσο εντός όσο και εκτός του Δικαστικού Μεγάρου Αγρινίου, υπό το φόβο επεισοδίων.

Υπενθυμίζεται, ότι η επίθεση είχε γίνει μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων περαστικών. Τότε, η ομάδα ΔΙΑΣ περιπολούσε τυχαία στο σημείο, ενώ καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας εκείνης, η Αστυνομία ήταν σε εγρήγορση, αφού λίγη ώρα νωρίτερα είχε προηγηθεί διανομή ενημερωτικού υλικού στο κέντρο της πόλης από μέλη της Χρυσής Αυγής.

 

Επιμέλεια: Νίκος Αγγελόπουλος