«Εν Σταυρώ» – Έκθεση Αγιογραφίας στο κτήριο της Βαλβείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Εγκαινιάσθηκε απόψε από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά και τον Δήμαρχο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκο Καραπάνο, η έκθεση αγιογραφίας της Σχολής Βυζαντινής Αγιογραφίας «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός» «Εν Σταυρώ».

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αμέσως μετά την τελετή, την έκθεση προλόγισε η κυρία Μαρία Κοττά ενώ ακολούθως στην ομιλία του ο Σεβ. Μητροπολίτης αναφέρθηκε στον σκοπό  και τη σημασία του έργου που επιτελείται στην Σχολή Βυζαντινής Αγιογραφίας της Ι.Μ. Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Τμήμα του έργου αυτού το οποίο προέρχεται κυρίως από την ενασχόληση νέων, θα βρίσκεται στη διάθεση του κοινού έως το πέρας των Εορτών Εξόδου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑκολούθως, στον χαιρετισμό του ο Ν. Καραπάνος ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Κοσμά για την συμμετοχή στο πρόγραμμα των Εορτών Εξόδου, σημειώνοντας παράλληλα πως η αποψινή εκδήλωση αποτελεί ένα νέο ξεκίνημα για το χώρο, ο οποίος επανήλθε και πάλι στο Δήμο, ο οποίος θα καταβάλλει  προσπάθεια και θα επιδιώξει κάθε συνεργασία, προκειμένου η Βάλβειος Δημοτική Βιβλιοθήκη να μετατραπεί σε σημείο πνευματικής δραστηριότητας και δημιουργίας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA