ΠΑΤΡΑ! Στο χειρουργείο μετά από επίθεση σκύλου! Το τετράποδο την δάγκωσε στο κεφάλι και την έγδερνε με τα νύχια του

Τον τρόμο έζησε πριν από μερικές ημέρες μια 65χρονη γυναίκα, με καταγωγή από την Πάτρα, όταν της επιτέθηκε άγριο σκυλί με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Το περιστατικό συνέβη στο Νησάκι της Τουρλίδας , στην περιοχή του Μεσολογγίου. Η Πατρινή ξεκίνησε το πρωί για τον καθορισμένο περίπατο της καθώς διαμένει αρκετούς μήνες του χρόνου στην περιοχή! Κάποια στιγμή και ενώ περπατούσε δέχτηκε την ξαφνική επίθεση ενός άγριου σκύλου. Το «μανιασμένο» ζώο αφού την έριξε στο έδαφος, έμπηξε τα δόντια και τα νύχια του στο κεφάλι της άτυχης 65χρονης , στην περιοχή πίσω από το αυτί της, με την γυναίκα να ουρλιάζει από τους φρικτούς πόνους μη μπορώντας να αμυνθεί και να απομακρύνει το σκυλί . Τις φωνές της γυναίκας άκουσαν οι περαστικοί που έτρεξαν να την σώσουν, αλλά μάταια, αφού το σκυλί συνέχιζε την επίθεσή του. Μάλιστα στο σημείο έφτασε και ο κάτοχος του σκύλου αλλά ούτε εκείνος κατάφερε να το σταματήσει!

Μετά από αρκετά λεπτά και αφού είχε κατακρεουργήσει την γυναίκα στο συγκεκριμένο σημείο του κεφαλιού της, κατάφεραν να απομακρύνουν το ζώο ενώ εκλήθη και ασθενοφόρο για να παραλάβει την τραυματία που βρισκόταν αιμόφυρτη στο έδαφος. Άμεσα έφτασε στο σημείο και ο σύζυγος της Πατρινής, ο οποίος μόλις είδε την γυναίκα του σε αυτή την κατάσταση επιτέθηκε αρχικά φραστικά στον ιδιοκτήτη του σκυλιού ενώ απειλήθηκε και επεισόδιο μεταξύ τους.
Η 65χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου με βαριά τραύματα στο κεφάλι. Άμεσα της έγιναν ράμματα στα σημεία που δέχτηκε τα δαγκώματα του ζώου όμως στα σημεία που προκλήθηκε τραυματισμός από τα νύχια του, δεν μπορούσε να γίνει αποκατάσταση μέσω χειρουργικών ραμμάτων και απαιτήθηκε χειρουργική επέμβαση.

Το περιστατικό κατέγραψε και η τοπική αστυνομία και η οικογένεια της παθούσας ετοιμάζεται να προσφύγει στον Εισαγγελέα για το περιστατικό . Φόβους εκφράζουν για την σωματική τους ακεραιότητα και οι κάτοικοι της νησίδος καθώς αυτό ήταν το 5ο περιστατικό, την ώρα μάλιστα που καθημερινώς από το σημείο περνούν και αρκετά παιδιά.
dete.gr