Οδός λακκούβας! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Σε βομβαρδισμένο τοπίο παραπέμπει ο δρόμος επί της οδού Ρήγα Φεραίου

Έκκληση κατοίκων της περιοχής και οδηγών για άμεσες παρεμβάσεις στο σημείο

Οι φωτογραφίες που βλέπετε, δεν μας εστάλησαν από την Συρία, ούτε από κάποιο βομβαρδισμένο τοπίο, αν και παραπέμπουν σε κάτι αντίστοιχο. Πρόκειται για την οδό Ρήγα Φεραίου στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, λίγο πριν την διασταύρωσή της με την Φιλελλήνων στο ύψος του 3ου Γυμνασίου Αγρινίου και του Εσπερινού Λυκείου. Ο δρόμος βρίσκεται στα μαύρα του τα χάλια εδώ και αρκετό καιρό και όπως μας καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής αλλά και οδηγοί στον συγκεκριμένο «καρόδρομο» δεν έχει γίνει απολύτως καμία παρέμβαση από τους αρμόδιους τοπικούς φορείς παρά τις κατά καιρούς εκκλήσεις που έχουν γίνει. Μάλιστα η επικινδυνότητα του δρόμου είναι τέτοια που χωρίς υπερβολή ακόμη και οι πεζοί μπορούν να υποστούν κάποιο ατύχημα.

Σύμφωνα με περίοικους «η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο δρόμος είναι επιεικώς απαράδεκτη και τραγική. Μιλάμε για ένα ιδιαίτερα πολυσύχναστο σημείο λόγω και της λειτουργίας του σχολικού συγκροτήματος. Καθημερινά δεκάδες αυτοκίνητα και παιδιά διέρχονται από το σημείο ενώ πολλές είναι και οι διαμαρτυρίες των οδηγών οι οποίοι έχουν σπάσει τα αυτοκίνητά τους. απευθύνουμε έκκληση στους αρμόδιους να προχωρήσουν στην αποκατάσταση του δρόμου, πριν σημειωθεί κάποιο σοβαρό ατύχημα στο σημείο. Μάλιστα το Χειμώνα η κατάσταση του δρόμου επιβαρύνεται από τις βροχές και το σημείο αποτελεί παγίδα κυρίως για τους οδηγούς δικύκλων μιας και οι λακκούβες καλύπτονται από νερό και δεν γίνονται ορατές».

Άραγε οι υπεύθυνοι… δεν έχουν διέλθει ποτέ από το συγκεκριμένο σημείο; Δεν έχουν αντιληφθεί την κακή και ταυτόχρονα επικίνδυνη κατάσταση του δρόμου; Εκτός και αν δεν συγκινούνται…

Νίκος Αγγελόπουλος

12980483_567789280065041_1447304996_n 12992951_567789306731705_877335582_n