Την Κυριακή 15/5 ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου «Άγιος Αρτέμιος» στο Αγρίνιο

Η τοπική διοίκηση της Δ.Ε.Α στο πλαίσιο των δράσεών της για την ανάπτυξη σχέσεων φιλίας και αλληλεγγύης μεταξύ των αστυνομικών, αλλά και της κοινωνίας που συμβιώνουμε, διοργανώνει  για έκτη συνεχόμενη χρονιά τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου «Άγιος Αρτέμιος», 8χλμ και 1.000 μέτρων παιδικό. Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 15/05/2016 και ώρα 10:00 π.μ με σημείο έναρξης και τερματισμού το αστυνομικό μέγαρο Αγρινίου.

Ο αγώνας αυτός έχει καταστεί πλέον θεσμός για την πόλη του Αγρινίου και απολαμβάνει την αποδοχή και την στήριξη πλήθους συμπολιτών μας, αλλά και φορέων της πόλης μας με προεξάρχων τον δήμο Αγρινίου. Η συμμετοχή κάθε χρόνο είναι και μεγαλύτερη και φέτος υπολογίζεται ότι θα αγωνιστούν περισσότεροι από πεντακόσιοι αθλητές μικροί και μεγάλοι.

Το πρόγραμμα του αγώνα θα ξεκινήσει στις 09:00 π.μ με τις εγγραφές όσων αθλητών δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή μέσω συλλόγων ή ανεξάρτητοι τις προηγούμενες μέρες. Στην συνέχεια θα έχουμε την έναρξη του παιδικού αγώνα των χιλίων μέτρων στις 10:30πμ. Ενώ ο αγώνας των 8χλμ θα ξεκινήσει στις 10:45. Μετά την έναρξη του αγώνα των 8χλμ τα παιδιά που προηγουμένως αγωνίσθηκαν στα 1.000 μέτρα, θα έχουν την δυνατότητα να ξεναγηθούν στο αστυνομικό μέγαρο όπου έμπειροι αστυνομικοί, θα τους εξηγούν το ρόλο αλλά και τον τρόπο λειτουργίας της αστυνομίας από πρώτο χέρι. Στην συνέχεια και μετά τον τερματισμό των 8χλμ θα  ακολουθήσουν οι βραβεύσεις των νικητών.

Σε όλους τους αθλητές μικρούς και μεγάλους θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα για την συμμετοχή τους. Στους πρωτεύσαντες του αγώνα των 8χλμ θα απονεμηθούν και κύπελλα.