Πάτρα: Ιερέας μιλούσε στο κινητό του κατά την διάρκεια της Θείας Ακολουθίας δίπλα στην Αγία Τράπεζα! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Απίστευτο σούσουρο και αναστάτωση, προκάλεσε ιερωμένος, ο οποίος κατά τη διάρκεια της Ιερής Ακολουθίας μίλαγε επιδεικτικά στο κινητό του και μάλιστα δίπλα στην Αγία Τράπεζα!

Την ίδια ώρα, που χιλιάδες ευσεβείς Χριστιανοί με κατάνυξη παρακολουθούσαν την Θεία Λειτουργία, ο συγκεκριμένος «παπα-καρτοκινητός» μιλούσε στο τηλέφωνό του και μάλιστα επανειλημμένως!

Φυσικά δεν μπορεί κανείς να ξέρει, πλην των υπολοίπων ιερέων που ήσαν αυτήκοοι μάρτυρες, με ποιον επικοινωνούσε, πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν συνομιλούσε με… τον Θεό!

Ήταν δε, τόση η άνεση που έδειχνε κατά τη διάρκεια των διαδοχικών συνδιαλέξεών του, που αδιαφορούσε για τα βλέμματα των πιστών, που είχαν καρφωθεί πάνω του την ώρα που μιλούσε στο κινητό του!

Μάλιστα το περιστατικό, δεν διέλαθε της προσοχής ακόμα και των πιστών, οι οποίοι ήσαν παρατεταγμένοι ακριβώς απέναντι από τον «παπα-καρτοκινητό» και δεν πίστευαν στα μάτια τους!

Είναι απορίας άξιο το γεγονός, πώς ο συγκεκριμένος ιερωμένος δεν έδειξε να πτοείται, από το γεγονός ότι βρισκόταν εν ώρα Θείας Λειτουργίας, δίπλα ακριβώς από την Αγία Τράπεζα, αλλά και ούτε και από το γεγονός, ότι ο Ναός ήταν κατάμεστος.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει ο «Κόσμος», είναι αποκαλυπτικές: Ο «παπα-καρτοκινητός», ατάραχος να μιλάει στο κινητό του, την ώρα της Ιερής Ακολουθίας, καθισμένος δίπλα ακριβώς από την Αγία Τράπεζα!

 dete.gr

papas1 copypapas2 copy