«Ποδαρικό» με «πεντάρι» του Τζόκερ σε πρακτορείο του Αγρινίου

Ο πράκτορας επέλεξε τα νούμερα του τυχερού δελτίου!

«Ποδαρικό» με «πεντάρι» του Τζόκερ σε πρακτορείο του Αγρινίου

Το δελτίο κερδίζει 63.151 ευρώ – Γυναίκα η τυχερή

Νίκος Παχής
Νίκος Παχής

Η τύχη «έκλεισε το μάτι» την περασμένη Κυριακή το απόγευμα, πιθανότατα σε μια γυναίκα 60 περίπου ετών από το Αγρίνιο, η οποία κέρδισε το «πεντάρι» του Τζόκερ! Τυχερός ήταν επίσης και ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου του ΟΠΑΠ, στη συμβολή των οδών Γούναρη και Αντύπα στην περιοχή του Αγίου Χριστοφόρου Νίκος Παχής, αφού έκανε ποδαρικό στο πρακτορείο του με «πεντάρι». Το «πεντάρι» αυτό ήταν από τα 6 που εντοπίστηκαν σε όλη την Ελλάδα και το καθένα κέρδιζε το ποσό των 63.151,48, ευρώ, ενώ ο κ. Παχής, άνοιξε το πρακτορείο του, μόλις πριν από δύο μήνες και με το «καλημέρα» σημειώθηκε στο πρακτορείο του η μεγάλη αυτή επιτυχία.

Σύμφωνα με τον κ. Παχή ο οποίος μίλησε στη «Σ», πιθανότατα το τυχερό δελτίο «παίχτηκε» από γυναίκα η οποία παρουσιάστηκε στο πρακτορείο του για πρώτη φορά το απόγευμα της Κυριακής. «Μου ζήτησε να της παίξω ένα δελτίο με 5 αριθμούς και 10 Τζόκερ. Είχε έρθει για πρώτη φορά στο πρακτορείο μου, ενώ τους αριθμούς τους έπαιξα εγώ τυχαία! Πιστεύω κατά 99% πως είναι η γυναίκα αυτή, αν και εκείνη την ημέρα παρουσιάστηκε και ένας άνδρας που ζήτησε κάτι αντίστοιχο. Η αίσθηση που έχω πάντως είναι πως νικήτρια είναι η γυναίκα» επισήμανε ο κ. Παχής, ο οποίος συμπλήρωσε πως «όταν σου χρωστάει θα στα δώσει. Θα συνωμοτήσει όλο το σύμπαν για να έρθουν τα πράγματα όπως πρέπει για να πάρεις αυτό που πρέπει. Έτσι έγινε και στην περίπτωση με το «πεντάρι» του Τζόκερ».

2 τζοκερ αγρίνιο Η γυναίκα μέχρι και χθες δεν είχε παρουσιαστεί στο πρακτορείο, αλλά όπως και να’ χει τα 63.151,48 ευρώ που κέρδισε, την περίοδο αυτή είναι τουλάχιστον αποτελούν «μάννα εξ ουρανού» για ευνόητους λόγους… Βέβαια, η τύχη πιθανότατα της γυναίκας αυτής «χαμογέλασε» και στο κ. Παχή ο οποίος στους μόλις δύο μήνες λειτουργίας του πρακτορείου του, καταγράφεται «πεντάρι». Στους παίχτες τυχερών παιχνιδιών πολλές φορές το «γούρι» και οι «προλήψεις» αποτελούν βασικό παράγοντα, όπως για όλους μας σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση. Εμείς από την πλευρά μας δεν έχουμε, παρά να ευχηθούμε σε καλή μεριά!

Κων/νος Χονδρός